Син нардепа Балоги отримає у власність земельну ділянку у курортній зоні на Мукачівщині

11.11.2023 13:07 ПОДІЇ

Ще зовсім недавно ми розповідали про скандал у Мукачеві, де попри спротив громади та за сприяння мера Мукачева Андрія Балоги було продано три гектари землі біля стадіону "Авангард" фірмі екс-нардепа, а нині голови Мукачівської райради Михайла Ланя.

Цією аферою зацікавилися правоохоронні органи і згодом у помешканнях мера Мукачева, голови райради та деяких осіб з оточення Балоги та Ланя було проведено обшуки.

Здавалося б, земельні апетити мали б притупитися у вказаних осіб, однак вийшло зовсім навпаки.

На сесію Чинадіївської ради винесено чергові земельні питання. І там знову фігурує прізвище Балоги. Цього разу саме сину нардепа Віктора Балоги Павлу Балозі депутати передадуть у власність землі в курортній зоні біля санаторію Синяк. Це землі біля резиденції Віктора Балоги.

Звичайно ж, землю Балога не міг би отримати без підтримки депутатів від БЮТ, якими опікується той таки Михайло Ланьо. Адже у Команди Андрія Балоги в раді 13 депутатів, що ще не є більшістю, тому для вдалого голосування клан Балог знову ж таки звертається до свого партнера, який, у свою чергу, у Мукачеві за сприяння Балог отримав землю стадіону "Авангард".

Видання наводить також розпорядження про передачу земель на сесії й іншим фірмам та особам і не тільки із Закарпаття. Зокрема, йдеться і про передачу земель біля знаменитого водоспаду Скакало, який є природною пам'яткою. І це в той час, коли все Закарпаття в траурі за загиблими воїнами 128-ї бригади.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат