Чому немає інформації про справу директора коньячного заводу

23.10.2023 11:02 ПОДІЇ

Закарпатськими аферистами та корупціонерами займаються центральні правоохоронні органи. Нещодавні обшуки у мера Мукачева та голови Мукачівської райради проводилися спецпідрозділом НАБУ та командою СБУ зі столиці. Обшуки були, але підозр поки не вручено і, відповідно, запобіжних заходів не обиралося. До запобіжних заходів може дійти не скоро. Як приклад - справа коньячного барона Володимира Гісема.

Як ми повідомляли, в Ужгороді пройшли масштабні обшуки на підприємствах, де власником є Володимир Гісем.

Було багато фотографій з обшуків і повідомлялося, що на коньячному заводі у Гісема знайшли портрет Путіна та печатки російських підприємств.

Печатки та портрет диктатора не є сенсацією, бо про це ми повідомляли вже раніше.

Однак згодом ми розповідали і про те, по якій справі проводяться обшуки. Справа дуже серйозна. Як повідомлялося, Володимир Гісем, а також деяке його оточення, через підконтрольне Гісему товариство з обмеженою відповідальністю "Рівненська дистрибуційна компанія" відмивали кошти Рівненської атомної електростанції!

І це відбувалося у той час, коли українці тривалий час сиділи без електропостачання.

Як триває розслідування цієї справи - невідомо. Адже справу ведуть слідчі НАБУ і якщо на Закарпатті Гісем міг "вирішити" будь яку справу за товстий конверт, то з НАБУ це не проходить. Ну або конверт має бути дуже товстим.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат