Прокуратура розслідує ймовірні розтрати бюджетних коштів   під час ремонту Петефі

23.02.2020 13:46 РАТУША

Ужгородці не вперше скаржаться на неякісний, проте дорогий ремонт центральної площі. Питання щодо співвідношення ціни та якості виникли після того, як у пішохідній зоні утворилося провалля.

У Департаменті міського господарства Ужгородської міської ради кажуть, що виною є несвідомі громадяни, які їздять пішохідною зоною. Але провалля виникають і на покритті, де машини не їздять. І це менше ніж за рік після капітального ремонту площі. З 2017 року тут замінили всі труби. Витратили понад 13 млн. грн.

Комунальники переконують, провалля до ремонту площі жодного стосунку не має. «Було виявлено витоки водопроводу і каналізації внутрішньобудинкових мереж. Замінені водопровідні труби, які підведені, даний будинок витоків не має взагалі», — каже Олександра Турянчик, начальниця житлово-комунального господарства Ужгородської міської ради.

Реконструкцію площі розпочали три роки тому і досі не завершили. В прокуратурі кажуть, кримінальне провадження зареєстровано за інформацією щодо ймовірного привласнення та розтрати бюджетних коштів. Перевіряють ремонт шляхів на вулицях в Ужгороді. Наразі чекають експертів.

А поки реконструкція площі Шандора Петефі триває. Чиновники запланували ще понад сім млн. гривень на озеленення парку. Готуються і до заміни мереж та частини площі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат