В Ужгороді скасували мораторій на виділення землі

29.12.2019 21:01 РАТУША

Формальною причиною скасування мораторію стало звернення місцевого мешканця Петра Ілліча Дудка на урядову лінію ще у серпні цього року.

В уряді його звернення пере­адресували в ГУ Держгеокадастру в Закарпатській області і вже тут рекомендували міській раді скасувати мораторій.

Із відкритих джерел сайта 0312.ua вдалося з’ясувати, що людині з тим же прізвищем та ініціалами — П.І. Дудко,1943 р. н. — ще у вересні 2019 року влада Ужгорода виділила 2000 гривень матеріальної допомоги «у зв’язку з важким матеріальним становищем».

Нагадаємо, відповідний мораторій був прийнятий 23.12.2015 року. Тоді «за» це рішення проголосували 25 депутатів. Цей документ передбачав виключення, що фактично нівелювали суть мораторію, адже передбачали продаж землі через торги, виділення її учасникам АТО, ОСББ, за програмами доступного житла і т. ін.

Крім того, мораторій вже намагалися скасувати у жовтні минулого року. Однак тоді в залі не набралося достатньої кількості голосів. Тоді міський голова Ужгорода заявив, що «поки не проведено у повному обсязі інвентаризацію земель у місті, мораторій має діяти».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат