Земельною аферою мера Ужгорода займеться прокуратура

25.12.2019 13:36 РАТУША

Депутат Ужгородської міськради Сергій Варцаба подав заяву до прокуратури через виділення земельної ділянки в історичній зоні Ужгорода.

Учора 25 депутатів ужгородської міськради проголосували за передачу під забудову ділянку на вул. Довженка, 5 у кварталі Малий Ґалаґов.

Власницею ділянки стала така собі Тетяна Ковач, сестра новообраного голови Оноківської ОТГ. Її чоловік чиновник управління екології ОДА.

Як стало відомо, Тетяна Ковач є звичайним "піджаком" родини мера Ужгорода Богдана Андріїва. Тобто, підставною особою.

Як виявилося, на сайті Міністерства юстиції в інформації про підприємницю Тетяну Ковач номер телефону зазначений такий самий, як і номер телефону... дружини рідного брата мера Ужгорода, депутата облради Андрія Андріїва.

У Тетяни Ковач та Наталії Андріїв один номер телефону.

Таким чином, стало зрозуміло, що насправді ділянку виділено під самого мера та його родину.

Тому так одностайно голосували депутати Ужгородської міськради за виділення цієї ділянки.

Ті хто голосував, звичайно ж, не розкажуть про преференції, які отримали від мера. Вони кажуть, що не було підстав відмовляти у виділенні ділянки, на якій розташована котельня. І їх мало цікавить те, що ділянка в історичній зоні Ужгорода Малий Галагов, яку хочуть віднести під захист ЮНЕСКО.

З приводу виділення цієї ділянки під забудову депутат міськради Сергій Варцаба написав: "24 грудня сесії Ужгородської міської ради продажна частина депутатського корпусу, попри всі обіцянки не підтримувати продаж котельні та землі по вул. Довженка, 5 «А» черговому піджаку тимчасових керманичів міста, проголосувала за продаж земельної ділянки, чим засвідчила, що гроші перемагають совість і здоровий глузд".

Він також повідомив, що написав звернення до прокуратури Закарпатської області "щодо захисту державної власності від незаконних посягань на неї купки держаних чинуш тимчасово осівших в міській раді".

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат