Як охороняти свій дім

20.01.2021 13:05 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Способи зробити ваш будинок безпечнішим.

Встановити систему безпеки

Коли ви ознайомитеся з кращими практиками домашньої безпеки, самий час встановити систему безпеки. Кращі системи домашньої безпеки прості в установці і не повинні приносити великі збитки. Ви також можете встановити камери відеоспостереження, незалежно від того, чи є вони частиною більшої системи безпеки. У цьому вам може допомогти охоронна фірма - «Охоронний Холдинг».

Камери з мобільними застосуваннями ще кращі, оскільки вони дозволяють переглядати знятий матеріал з вашого телефону у будь-який час. Також доступні безпровідні системи безпеки, якщо ви вважаєте за краще уникати установки жорсткої лінії.

Існують десятки високоефективних, але напрочуд недорогих способів узабезпечити свій новий дім, підвищити поточну безпеку або навіть підготувати будинок під час відпустки.

Захистити свої двері

  • Вхідні двері: чи знаєте ви, що 34% грабіжників зламують вхідні двері? Зазвичай вони пробують це в першу чергу. Відмінний спосіб поліпшити безпеку вхідних дверей - це встановити очко - він дає вам можливість бачити несподіваних відвідувачів і набагато безпечніше, ніж скляне вікно або менший отвір.
  • Розсувні двері: зломщик любить обходити розсувні двері, тому що у них звичайно є хистка клямка, якій недостатньо, щоб утримувати їх на місці. Простим, але сильним ударом по нижній частині слайдера злочинці можуть отримати важіль і зламати двері.

Зміцніть вікна

Грабіжники завжди шукають "вікна можливостей", але вікна вашого будинку - ще одна легка точка входу для грабіжників. Спробуйте і інші ради:

  • Встановіть віконні замки, щоб вікна були частково відкриті, але залишалися у безпеці. Також доступні вдосконалені безштифтові моделі.
  • Встановіть датчики, які відключають звук при розбиванні вікна.
  • Повісьте фіранки на вікнах підвалу і гаража. Це забезпечує конфіденційність і зберігає цінності поза увагою.
  • Саджайте колючі або колючі кущі під вікнами першого поверху.
  • В крайньому випадку встановите безпечне скло. Це може добре працювати для невеликих вікон, які ви відкриваєте нечасто.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат