Достатньо іскри

23.10.2023 11:00 ПОДІЇ

В Україні триває війна і гинуть невинні українці. Окупанти вже не цураються брутальних атак на цивільні об’єкти. Їхні ракети вже відкрито направлені на простих громадян. Чому ці тварини так оскаженіли? Бо світу цікава вже інша війна. Увагу світу від війни в Україні відвернула війна на Близькому Сході.

Так, ми ще тримаємося, ми навіть отримали декілька далекобійних ракет від американців і вразили ворожі аеродроми в окупованих Луганську та Бердянську. Але вже цілком очевидно, що зброї стає все менше. Особливо ракет для ППО. У ніч з середи на четвер нашій протиповітряній обороні вдалося збити лише 4 ракети із 17, які випустила по нас росія. Все що не було збито, влучило у важливі інфраструктурні об’єкти.

Саме тому влада України попереджає, що ця зима може бути для нас важчою, ніж попередня. Бо ворог приготував сотні ракет і вдарить ними тоді, коли зима вступить повноцінно у свої права і прийдуть морози. Ракетами знищуватимуть енергетичні об’єкти, тому як буде з електрикою, вже ніхто не знає.

Ну а Близький Схід дійсно заполонив всі світові новини. Там загострення. Антидемократичний пояс охоплює країни, які мають до 6 мільярдів населення. Головну скрипку у цьому поясі гратимуть Китай, росія, іран, північна корея.

Карлик путін злітав до Китаю і дав зрозуміти, що має надійного партнера і може чинити так, як йому захочеться. Саме так і появилася чергова провокація, яка збурила світ. Стався вибух у лікарні в Секторі Газа, де загинуло багато людей. ХАМАС та інші палестинські організації звинуватили в обстрілі лікарні Ізраїль. Мовляв, це ізраїльтяни обстріляли лікарню ракетами. Весь мусульманський світ повстав. Сотні мільйонів людей по всьому світу вийшли на демонстрації проти Ізраїлю та США. Вони закликали до джихаду – тобто повного знищення Ізраїлю.

Навіть у всіх провідних країнах Європи пройшли багатотисячні акції протесту, на яких араби спалювати і нищили все на своєму шляху. Європа отримали чіткий дзвіночок, що пропаганда мультикутуризму була помилкою. Араби вже диктують правила європейцям. І арабів так багато, що жодна правоохоронна система вже не зможе їм протистояти. Тільки армія.

Ну і ще один сигнал. Теракт у лікарні вчинили самі араби і тим самим вони не дали відбутися важливій зустрічі американського президента Байдена з лідерами деяких арабських країн. Ця зустріч мала відбутися в Йорданії і на ній мали обговорюватися шляхи мирного врегулювання конфлікту на Близькому Сході. Однак, після вибуху в лікарні цю зустріч відмінили і Байден зміг відвідати лише Ізраїль.

Зрозуміло, що зустріч Байдена з лідерами арабських країн не була в планах росії. Путіну потрібна війна на Близькому сході, щоб відволікти увагу світу від війни в Україні, а також послабити Ізраїль та США фінансово.

Наразі невідомо, чим закінчиться цей конфлікт, але конфігурація сил вже явно не на боці Ізраїлю, США та Євросоюзу. Встановлюється новий світопорядок. Тепер світу диктуватимуть умови держави, на чолі яких стоять диктатори. І нашій країні у таких умовах доведеться дуже важко.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат