Чому мовчать про коньячного барона

19.08.2023 14:36 КРИМІНАЛ

Ми повідомляли про те, що силовики провели обшуки на коньячному заводі та інших об’єктах коньячного барона Володимира Гісема. Але дивує те, що самі силовики про це мовчать. Жодна прес-служба силових структур не поширила з цього приводу інформацію. Все що ми маємо, так це інформація та фото депутата Ужгородської міськради Віталія Глаголи.

«Службою безпеки України під час проведення обшуків на підприємствах та в житлі   «друга путіна» виробника коньячної продукції і директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема знайдено ряд доказів звʼязків останнього з рф: портрет х..ла, печатки діючих російських підприємств та документацію, яка підтверджує систематичну незаконну фінансову діяльність керівництва підконтрольних Гісему підприємств», - написав тоді Глагола.

Це є правдою, бо були оприлюднені і фото з цих обшуків. Знайшли портрет путіна, печатки російських підприємств і… «чорну бухгалтерію» підприємства. Про неї також повідомив Глагола.

То чому всі мовчать? Могли б хоч написати, що шукали і по якій справі.
Ми в цьому бачимо дві можливі причини – обшуки проводили не закарпатські силовики. Або ж наші силовики чекають на товстий конверт від коньячного барона.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат