Євросоюз починає тиск на клан Балог

24.06.2023 10:57 ПОЛІТИКА

Як ми повідомляли, ще в лютому було депортовано за загрозу нацбезпеці Євросоюзу Віктора Балогу та його сина - мера Мукачева - Андрія Балогу. І хоч Віктор Балога намагався показати, що це помста Угорщини, насправді Угорщина тут не причетна. Ми повідомляли, що центральне видання Угорщини Модьор Немзет розповіло, що Віктора Балогу та його сина Андрія було затримано в Австрії, а потім передано Словаччині, які їх видворили. І причиною були зв'язки Балог з контрабандним бізнесом сигарет.

І ось зараз ЗМІ повідомляють, що в чеському готелі було затримано ще двох братів Балог. Після цього Павла Балогу було видворено з країни і винесено вердикт – заборона в’їзду до Євросоюзу. Ми розповідали про те: що центральні видання Угорщини розповіли про гучну кримінальне справу щодо контрабанди сигарет. Було затримано колишнього закарпатського митника Йожефа Шаркаді. Той вже 15 років проживає в угорському місті Дебрецен і проживає дуже шикарно. Його було затримано після виявлення у літаку з Дубаї 25 мільйонів контрабандних сигарет і до контрабанди був причетний саме Шаркаді.

Так от, у матеріалах угорської преси згадується, що Шаркаді постійно вів перемовини з Павлом Балогою. Скоріше за все, видворення Павла Балоги пов’язане саме з цією гучною контрабандною справою.

До речі, заборона в’їзду в Євросоюз вже поширилася і на деяких членів виконкому Мукачівської міськради. Відомо також, що список людей з оточення Балоги, на яких буде поширюватися заборона в’їзду в країни Євросоюзу, буде розширюватися і деякі колишні прихильники та подільники клану Балог починають від нього дистанціюватися. Тим більше, що у Києві вже серйозно кажуть про термінове введення військової адміністрації у Мукачеві і відсторонення мера.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат