Атака на Кремль

06.05.2023 22:36 ПОЛІТИКА

Війна зайшла в дуже гостру фазу. Суспільство накручували контрнаступом українських військ, але було зрозуміло, що цьому наступу повинно передувати знищення нашими вояками російських баз постачання пального та зброї. Тобто, спочатку ми повинні були знешкодити найближчі тили ворога.

Цього тижня ці атаки почалися. Наші безпілотники атакували нафтобази противника в Криму і навіть в Краснодарському краї та Брянській області. Наші партизани почали руйнувати залізничні шляхи на території росії саме під час проходження по ним вантажних потягів з пальним. Ми почали бомбардувати тили росіян в захоплених Херсонській та Запорізькій областях.

Все це разом призвело до паніки серед населення ворожої держави. Зокрема, в Криму наразі величезні черги автомобілів через Кримський міст.

Кремль повинен був якось зупинити цю паніку і підняти патріотичні настрої росіян. На полі бою ворогу це не вдавалося і тоді почався справжній терор. Почалася атака загарбників на житлові квартали. Внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці в Умані загинуло 23 людини, серед яких шестеро дітей.

А потім ракетного та артилерійського нападу з боку окупантів зазнав Херсон. Ворог навмисно бив по цивільним об’єктам. Влучання були в будівельний супермаркет та продуктовий ринок. Зазнали удару і житлові будинки. Всього тут також загинуло понад 20 людей і майже 50 зазнали поранень.

Однак найбільшою несподіванкою стала атака безпілотниками російської столиці. Один з дронів влучив у купол Сенату в Кремлі. Звичайно ж, вся політична еліта росії почала волати про те, що настав час знищити Київ та всю Україну і завдати по нас ядерного удару. Мовляв, всі червоні лінії перейдено.

Однак згодом президент України та його прес-служба поширили інформацію про те, що удари безпілотниками по Кремлю Україна не завдавала. Були версії, що бомбардування Кремля могли влаштувати російські олігархи, які незадоволені діями путіна. Американські та британські експерти, у свою чергу, дали коментарі, у яких однозначно зазначалося, що удар безпілотниками по Кремлю був   влаштований російськими спецслужбами. І зроблено це було для того, щоб підняти патріотичний дух населення росії, провести додаткову мобілізацію людей до російської армії і для того, щоб мати розв’язаними руки для подальшого бомбардування України. Ця провокація потрібна була владі путіна і для того, щоб довести населенню, що проводити паради на 9 травня дійсно не потрібно, бо це небезпечно.

Скажені росіяни після цієї атаки Кремля дійсно закликають путіна та російську владу нанести ядерні удари по Україні і знищити центр прийняття рішень у Києві. Вони ще вірять в силу своєї держави. Хоча цієї сили вже не так і багато.

Але не слід забувати, що вся ця історія передує визначальним битвам у цій війні. Кульмінація наступить незабаром. І дуже тривожно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат