Темні сили

19.11.2022 17:09 ПОДІЇ

Кремлівські фашисти не зупиняються. Експерти кажуть, що в росії вже занадто мало ракет і масовані бомбардування закінчаться невдовзі. Але ракет у загарбників ще достатньо, щоб тероризувати нашу країну.

15 листопада на Балі відбувся саміт керівників 20 найбільших та найвпливовіших держав світу. Ще раніше передбачалося, що на саміт прибуде президент Зеленський і цілком ймовірно, що привезуть туди і тирана путіна. Мовляв, саме там має відбутися розмова між Зеленським та путіним, після якої намітяться кроки до припинення війни.

Однак, Зеленський відразу ж сказав, що виступить на саміті лише в режимі онлайн. А путіна на Балі так і не повезли. Було зрозуміло, що з ним там навіть ніхто не привітається.

Щодо Зеленського, то він заявив про можливі переговори з росіянами, але це може відбутися лише за 10-ти умов. Він зачитав ці умови і вони передбачали головне — повне звільнення земель України у рамках кордонів станом на 1991 рік. Тобто, і Крим повинен повернутися в Україну.

Фашистське кодло вирішило саме цього дня нанести по Україні черговий масований ракетний удар. Ракет було випущено рекордну кількість за весь час війни — майже 100. І наші протиповітряні сили змогли більшу частину з них збити. Однак було і багато влучань у критичну інфраструктуру України. Відключень електроенергії стало ще більше. Це відчули на собі і закарпатці. Електропостачання припиняється подеколи на 12 годин.

Того дня сталося ще дещо. Ракети впали на територію Польщі. Загинули двоє громадян Польщі. Звичайні фермери. Керівники багатьох країн були впевнені, що це саме російські ракети. Польща оголосила, що використає право 4-ї та 5-ї статей статуту НАТО. Адже це напад на країну НАТО і тут повинна бути солідарність. Поляки вимагали термінового зібрання ради НАТО і прийняття рішення про відповідь на російську агресію.

Закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook написав: «Ну що ж. Настав момент ІСТИНИ для НАТО. Це потужний військовий блок чи мильна бульбашка для поглинання сотень мільярдів доларів на роздмухані бюрократичні апарати.

Вперед НАТО!

Чи прощавай. І тоді в Європі залишається Єдина дієва армія — ЗСУ.

Правда ще і в тому, що нам НІЧИМ воювати. Все розкрадене і НІХТО не покараний».


А згодом ряд керівників держав НАТО почали давати задню. І коли президент США Байден сказав, що на Польщу впали українські ракети, то стало зрозуміло, що ще до завершення розслідування цього інциденту жоден керівник країн НАТО не закличе нанести удар у відповідь на російську агресію.

А потім і Польща відкликала свої вимоги про проведення саміту НАТО з цього інциденту. Лише поодинокі політики говорили, що навіть якщо це були українські ракети, то вони застосовувалися в рамках захисту від ракетної атаки росіян, тому саме росія все одно винувата в інциденті.

Словом, НАТО в жодному випадку не піде на ескалацію. Там усі «стурбовані», але перелякані. Ніхто з них не хоче, щоб хоч одна російська ракета впала на їхні причепурені будиночки та рівно підстрижені газони. Тому сподіватися ми повинні лише на свої власні сили. А НАТО нам підкидатиме трошки зброї. І на тому дякуємо.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат