Віктор Микита у Києві домовився з Protez Foundation про співпрацю в проекті 4.5.0 Recovery Center

07.05.2024 23:00 ПОДІЇ

 

Під час робочого візиту до Києва відвідав наших друзів і партнерів – команду Protez Foundation, котру очолюють президент Юрій Арошидзе та лікар-протезист Яків Градінар, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Нещодавно вони відкрили новий центр протезування в Києві, щоб допомогти якомога більшій кількості військових. Тепер таких осередків два – на Закарпатті та в столиці.

Лише за два роки команда Protez Foundation протезувала понад 200 військових та підготувала понад 65 спеціалістів, яких критично не вистачає для забезпечення потреб захисників.

Привітав наших друзів з цією важливою подією, адже це спільна справа та одне з пріоритетних завдань влади на всіх рівнях.

Щиро дякую команді Protez Foundation за відновлення наших бійців і неймовірну відданість своїй справі.

Низький уклін кожному, хто допомагає Україні перемогти та повертає героїв до нормального життя навіть тоді, коли це здається неможливим.

* * *

Підсумком зустрічі стало підписання з командою Protez Foundation Меморандуму про співпрацю, який об’єднує наші зусилля для виконання надважливої місії – відновлення та реабілітації бійців, які втратили здоровʼя, захищаючи незалежність України в боротьбі з окупантами.

Домовилися про взаємодію в межах втілення проєкту обласного реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center, реалізація якого вже розпочалася на Закарпатті.

Команда, котру очолюють президент Юрій Арошидзе та лікар-протезист Яків Градінар, має передовий досвід протезування, що є ключовим у процесі відновлення бійців, які втратили кінцівки. Цей досвід стане основою роботи спеціального відділення Protez Foundation у «4.5.0 Recovery Center».

Обговорили й можливість направлення на навчання та підвищення кваліфікації молодих лікарів із Закарпаття до США за підтримки команди Protez Foundation. Ці фахівці сформують команду майбутніх спеціалістів з відновлення та реабілітації в «4.5.0 Recovery Center».

Також домовилися спільно працювати над пошуком донорів для фінансування потреб протезування наших героїв.

Упевнений, що разом ми створимо Центр на Закарпатті, який у перспективі набуде статусу національного та стане місцем сили для наших героїв з будь-якої точки країни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат