На штурм

12.11.2022 12:13 ПОДІЇ

У кого які були відчуття, коли за кілька днів російські фашисти окупували весь південь та північ Україні? Хто як почувався, коли ворог вже був під Києвом, а в автомобілях загарбників знаходили парадну форму для маршу перемоги на Хрещатику. Хто тоді вірив, що ми можемо дати відсіч?

Ворог тиснув і тиснув. Ми втрачали багато своїх захисників. Втрачали багато своїх цивільних людей.

Усе, що ми могли, то благати Захід закрити небо. Бо наші ППО були розгромлені, ми втратили більшу частину своїх літаків.

А потім ми оговталися. І Захід оговтався. Почалися перші наші перемоги на фронті.

Ну а потім ми просто громили ворога на півночі. Ми знищували фашистів тисячами, спалювали цілі колони їхньої техніки. Північ було звільнено від окупантів і ми почали тиснути ворога на сході.

Кремль відчув щось недобре і терміново оголосив про входження деяких наших територій до складу росії. Але нас це не зупиняло. Ми витіснили окупанта з Харківщини і почали тиск на Херсонщині.

Нам принципово було звільнити Херсонщину і перекрити фашистам рух до Криму. Ворог тікав, і в ці дні ми вже можемо констатувати, що Херсон буде повернутий у лоно України.

Окупанти зазнають втрат і починають натякати, що готові йти на переговори. Але тепер ми вже цього не хочемо. Наша умова єдина — забратися геть із нашої землі. Віддати нам і Крим.

Але всі ми не можемо зрозуміти одного — яким чином було віддано Херсонську область за один день. Фашисти окупували Херсонщину за один день без будь-яких втрат, а ми місяцями звільняємо цю область, і за це віддають життя сотні кращих синів України.

То чи будуть покарані ті, хто дав команду розмінувати прохід на Чонгарі? Чи будуть покарані ті, хто попри застереження Європи та США не вживав жодних заходів, щоб не допустити такого стрімкого загарбання ворогом наших земель? Як встановити та покарати всіх ворогів, які працювали на російських загарбників? І покарати так, щоб більше нікому і ніколи не хотілося йти в обійми кремлівським щурам.

Зараз влада здійснює деякі кроки, які мали би сподобатися народу. Зокрема, було відібрано та націоналізовано ряд крупних компаній, які свого часу нечесно прибрали до рук олігархи. Але боротьба з олігархами у нас вибіркова. І з колаборантами також.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат