Терор триває

24.10.2022 16:19 ПОДІЇ

Фашисти продовжують знищувати Україну. У них не все добре на фронті, тому в кремлі дали команду вчинити терор проти мирного населення України. І пішли ракетні удари не по наших військових об’єктах, а по об’єктах критичної інфраструктури. Окупанти масовано б’ють по наших теплових та гідроелектростанціях, б’ють по трансформаторах, по складах із пальним, із харчами, нищать усе, що живить економіку.

Як результат — влада України почала енергозаощадження. У всіх регіонах буде обмеження у використанні електроенергії, будуть також відключення водопостачання. Ми входимо у дуже тривожну зиму. Фашисти вже не воюють з нами на полі бою, а просто хочуть заморозити наш народ, залишити його на зиму без світла та тепла.

Уже з цього четверга почалося заощадження і на Закарпатті. У нас створено і працює Антикризовий штаб, покликаний оперативно координувати дії громад і відповідальних структур у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

«Дуже важливо, аби всі населені пункти підготували план, які об’єкти слід першочергово забезпечувати джерелами живлення, водою, газом (медичні заклади, соціальної сфери, критичної інфраструктури).

Мусимо бути готові до будь-якого розвитку подій, оперативно реагувати на виклики, які ставить перед нами ворог», — повідомив з цього приводу перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Від четверга Рада оборони Закарпатської області ввела обмеження на споживання електричної енергії для суб’єктів господарювання у період із 7.00 до 23.00. Це рішення є обов’язковим для місцевих органів влади, а також підприємств та установ, які діють на території області.

На такий крок в Україні влада змушена була піти після знищення російськими окупантами понад 30 відсотків структур енергозабезпечення нашої країни.

«Найбільше обмеження торкнуться великих підприємств та заводів, але якщо цього буде недостатньо, то відключатимуть електроенергію і споживачам. Тож закликаємо закарпатців прислухатися до рекомендацій, не користуватися електроприладами без нагальної потреби, допомогти енергосистемі країни відновитися», — повідомив з цього приводу перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На жаль, на удари окупантів ми не маємо чим відповісти. У нас просто немає відповідної зброї, щоб дати здачу.

«Як можна перемогти в цій війні, якщо по нас гатять з росії та білорусі з відстані 500, 1000 км, а нашій розкраденій армії іноземні партнери надали HIMARS з дальнобійністю усього 70 км, щоб ми не могли влучати по територіях росії та білорусі?», — написав на своїй сторінці у Facebook закарпатський політик Сергій Ратушняк.

Ситуація важка, ми намагаємося просуватися на фронті і визволяти наші землі від окупантів, але це дається нам значними втратами і кров’ю кращих представників нації. А наші вороги відправляють на фронт наших же українців із окупованих територій та представників колонізованих росіянами народностей із Бурятії, Калмикії та Дагестану, оберігаючи москвичів та пітерців, пише Ратушняк.

Але ми повинні витримати. І перемогти. Ми повинні вигнати свинособак із нашої землі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат