Підприємства Закарпаття відтепер можуть подавати заявки на бронювання працівників онлайн

02.05.2024 19:45 ПОДІЇ

Ми продовжуємо комунікувати з бізнесом, відповідати на всі запитання та створювати комфортні умови для роботи, реагуючи на запити, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Так, відтепер установи, організації, підприємства, котрих визнали критично важливими, зможуть подавати заявку на бронювання працівників онлайн.

Для цього необхідно перейти за посиланням www.dopomoha.carpathia.gov.ua/archives/13149 або знайти форму в розділі «Послуги» на порталі «Допомога Закарпаття», внести необхідні дані й підвантажити документи.

Відтак після розгляду поданої інформації на рівні ОВА Ви отримаєте оперативне повідомлення про передачу документів Генеральному штабу ЗСУ з вихідним номером, датою та посиланням на ресурс, де можна відстежувати прийняті рішення щодо бронювання фахівців.

Отримували чимало запитів від підприємців саме щодо процедури бронювання, оскільки в період розгляду поданих списків вони не знали, на якому етапі зараз їхня справа. Саме тому разом з управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОВА запускаємо розділ, котрий спростить подачу документів та дозволить підприємцям вчасно отримувати інформацію про відправку документів від адміністрації на наступний рівень.

Нині стабільна робота бізнесу – одне з основних завдань для нас, оскільки від цього залежить економічна ситуація не тільки в нашому регіоні, а й в державі загалом, що своєю чергою дозволяє розвивати й відбудовувати Україну, підтримувати Збройні сили.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат