Ми їх знищимо

10.09.2022 20:22 ПОДІЇ

Як ми і передбачали, контрнаступ української армії матиме не тимчасовий характер. Навіть російські пропагандисти не знають, як коментувати останні події з фронту. Адже перед тим вони говорили, що контрнаступ української армії захлинувся і наші військові будуть відкинуті назад.

Але нашій армії вдалося розбити всі шляхи відступу російських загарбників на Херсонщині, завдати кремлівським свинособакам нищівного удару і звільнити ряд населених пунктів. Перелякані фашисти почали передислоковувати свої війська з Харківщини та Донеччини на Херсонщину, щоб залатати там дірки. І, як виявилося, саме цього й очікувало наше командування. Почався масштабний контрнаступ на Харківщині. За дві доби наші війська просунулися на 20 кілометрів, звільнивши від ворога майже 400 кілометрів квадратних території.

Найбільшим нашим завоюванням у цьому контрнаступі було звільнення міста Балаклія. Це районний центр із майже 30-тисячним населенням. Росіяни були шоковані натиском. Адже армія російських загарбників не могла захопити це місто протягом дуже тривалого часу, а тут усе сталося за один день. Експерти кажуть, що тактика російських військ дуже примітивна. Вони так робили і в Другій світовій війні, коли просто артилерією зносили весь населений пункт, а потім заходили на руїни. Так сталося із багатьма українськими містами, які окуповані фашистами. Так було зруйновано і Маріуполь, і Сєвєродонецьк. Наша ж армія витісняє росіян в інший спосіб — бере міста в оточення і потім добиває залишки окупантів, або поповнює «обмінний фонд» полонених.

Звичайно ж, у кремлі не хочуть визнавати поразок. Пропагандисти просто вигадують різні історії про нібито успішні бойові дії їхньої армії та знищення українських військових. А найбільшою дурістю стало проведення у росії військових навчань «Схід-2022». Тобто, путін хотів показати всьому світу, що попри те, що велика частина його війська перебуває в Україні, росія може собі дозволити проводити масштабні навчання. Тобто, заліза та м’яса у них досить і не на одну таку війну.

Але світ на таку показуху не реагує. Бо всі вже бачать, що окупанти видихаються. Вони ще намагаються проводити приховану мобілізацію, але вже в самій росії чоловіки призовного віку тікають від воєнкомів, бо бачать, що російські військові гинуть в Україні тисячами. Понад 50 тисяч загиблих фашистів — це лише офіційна цифра. Їх значно більше.

Успіх української армії додав оптимізму і лідерам європейських країн. Тут спочатку пригальмували з допомогою Україні, але тепер бачать, що ми незламні і нам не страшний ворог. Допомога буде. І це наш західний тил, з яким нам буде легше перемагати.

Ну а розлючений путін продовжує шантажувати Європу і припиняє поставляти газ та нафту в європейські країни. А ще кремль проплачує акції протесту в європейських містах. На штучних проплачених мітингах європейці вимагають від своїх урядів припинити допомагати Україні і зняти санкції з росії. Мовляв, без російського газу Європа зиму не переживе. Російська пропаганда розкручує цей наратив у Європі, але тут все ж більшість людей починають розуміти, що краще взимку трохи заощаджувати, ніж йти в обійми з росією і потім бути задушеними в тих обіймах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат