В Ужгороді збирають гроші для ужгородців, які служать у зоні АТО...

04.07.2014 11:42 СОЦІО

...а волонтери шукають власників бонусних карток «Нової пошти», аби доправляти допомогу в зону АТО

На засіданні виконкому вирішили відкрити картковий рахунок на ім’я Мирослави Лендєл, доктора політичних наук, професора, проректора УжНУ з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків.

Ужгородці, які бажають підтримати земляків, що беруть участь в антитерористичній операції на Сході, можуть надіслати на цей рахунок кошти.

Номер рахунку: ПриватБанк, 5168 7420 1776 1440, Лендєл Мирослава Олександрівна.

Тим часом В Ужгороді, а також у інших містах Закарпатської області проходять акції зі збору допомоги військовослужбовцям, які перебувають на сході України. На сьогодні лише з обласного центру було відправлено понад 2 тонни вантажу. Здебільшого на Луганщину, адже саме там перебувають військовослужбовці 128-ї механізованої бригади та 15-го гірськопіхотного батальйону з Закарпаття.

Як розповідає журналістка і волонтерка Галина Ярцева, логістична компанія «Делівері» долучилася і взялася відправити вантаж абсолютно безкоштовно до Харківського військкомату. Вже звідти закарпатські військовослужбовці забирали допомогу до себе і розвозили на блокпости та в інші місця дислокації.

«Оскільки допомогу потрібно направляти в різні місця дислокації, доводиться звертатися до різних логістичних компаній. Однак, на жаль, не всі йдуть назустріч», — розповідають волонтери. Наразі вони, аби не витрачати «живі гроші» на пересилання, шукають власників бонусних карт «Нової пошти». Той, хто є власником такої картки і хоче допомогти військовослужбовцям, які захищають цілісність нашої країни, може написати про це у групі «Підтримай армію України!» в соціальній мережі Facebook або зателефонувати за номером 050-539-97-25.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат