36 мільйонерів на Закарпатті – і це ще триває деклараційна кампанія (відео)

21.04.2024 10:46 СОЦІО

36 мільйонерів на Закарпатті – і це ще триває деклараційна кампанія, - повідомляє М-Студіо. - 36 осіб вже задекларували доходи у понад мільйон гривень. Найбільше заможних краян традиційно в Ужгороді та Мукачеві. Задекларовано нашими мільйонерами доходи у понад 62 млн грн.

Та визначено до сплати 4,5 млн грн податку на доходи з фізичних осіб. Для порівняння, минулоріч задекларували понад мільйон гривень 94 громадянина на суму майже 260 млн гривень. Нагадаємо, з 1 січня 2024 року стартувала щорічна кампанія декларування доходів, отриманих у 2023 році, з яких не було сплачено ПДФО.

Податкову декларацію зобов’язані подати також фізичні особи -підприємці, окрім тих, які обрали спрощену систему оподаткування, та які здійснюють незалежну професійну діяльність.

Податкове законодавство визначає і крайні терміни подання декларацій. Форма Податкової декларації про майновий стан і доходи затверджена Міністерством фінансів ще у 2015 році і доступна у електронному кабінеті платника податків. Деклараційна кампанія добігає кінця, часу обмаль, проте ще трохи залишається.

Саме для того, аби скористатися можливістю подати вчасно декларацію. Закарпатські податківці сподіваються на сумління та податкову дисципліну краян.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат