Студенти УжНУ навчатимуться через Інтернет

admin 30.09.2014 15:36 СОЦІО

Лекції викладачів будуть в Інтернеті, а студенти зможуть виконувати завдання онлайн. Крім того, буде налагоджено електронний документообіг й електронний репозитарій публікацій.

Саме такі складові впровадження інноваційних технологій у навчальну та адміністративну діяльність ДВНЗ «УжНУ» озвучили під час Вченої ради 29 вересня, - пише Медіацентр УжНУ.

Розробку електронної форми навчання вже розпочали в Навчально-науковому інституті інформаційно-комунікаційних технологій УжНУ. Етапи виконання масштабних інновацій презентував Олександр Дубів – в. о. директора цього Інституту.

Ректор УжНУ Володимир Смоланка наголосив на важливості переходу вишу на електронну форму навчання й висловив сподівання на швидку реалізацію такої новації у виші.

Протягом наступного року університету треба виконати 5 етапів, які в цілому обумовлюють і стратегію його розвитку. Серед них:
- упровадження системи електронного навчання
- поліплшення іміджу університету в мережі Інтернет
- створення єдиного електронного репозитарію публікацій
- запровадження електронного документообігу
- організація курсів підвищення кваліфікації у сфері ІТ - технологій.

В УжНУ організують 24-годинні курси для працівників вишу з метою навчання комп’ютерної грамоти і вдосконалення здібностей у сфері ІТ-технологій.

Сьогодні в рейтингу веб-ресурсів українських вишів, що його пропонує портал i.ua, офіційний сайт УжНУ на 2-му місці. Абсолютний рекорд відвідування нашого сайту зафіксований 4–5 серпня. Тоді засвідчено 6442 заходи на веб-ресурс УжНУ протягом дня.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат