Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

29-річна ужгородка намагалася перерізати собі вени на вулиці у Львові

У четвер, 2 травня, у Львові 29-річна жінка намагалася вчинити спробу самогубства, перерізавши собі вени. Втілити задумане їй завадили медики «швидкої» та поліцейські. У результаті жінку госпіталізували до психлікарні.

Через три роки будуть заборонені суцільні рубки лісу в Карпатах

Кабінет Міністрів України заборонив суцільні рубки головного користування у гірських лісах Карпат. Документ набере чинності через три роки. Про це повідомила пресслужба Державного агентства лісових ресурсів у Facebook.

У Чопі під час пожежі на сміттєзвалищі отримав опіки 56-річний чоловік

У вівторок, 30 квітня, в Чопі горіло місцеве сміттєзвалище. Під час пожежі постраждав чоловік, його госпіталізували до лікарні.

На Хустщині скажена лисиця ходить селом і нападає на собак (ВІДЕО)

У соцмережі повідомляють, що у смт Вишково лисиця з ознаками зараження на сказ, ходить вулицями і нападає на собак.

У будинку для літніх людей на Закарпатті людей утримали силою, щоб заволодіти майном

Ми повідомляли, що у будинку для літніх людей у м. Берегово під час візиту до закладу представників Офісу омбудсмена один з підопічних заявив — його утримують силоміць, намагаючись відібрати майно. Коли цю інформацію перевірили правоохоронці, зʼясувалось, що будинок чоловіка йому вже не належить. Подробиці резонансної афери розповіли у ТСН.

Хуст взяв курс на забезпечення жителів якісним водопостачанням та водовідведенням

І вдасться влаштувати це завдяки реалізації відповідного проєкту у межах Програми транскордонного співробітництва Interreg NEXT Польща – Україна 2021 – 2027 за пріоритетом «Довкілля», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді двоє дітей отруїлись чадним газом

27 квітня від представників національної поліції до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в квартирі багатоповерхівки на проспекті Свободи, що в м. Ужгород двоє дітей отруїлись, ймовірно чадним газом.

Прикордонники виявили у Тисі тіла двох чоловіків

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання українсько-румунського кордону прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону.

Дозвіл на перебування у прикордонній смузі на Закарпатті можна отримати на онлайн порталі

Подати заяву на оформлення такого документа відтепер можна на порталі Допомога Закарпаття за посиланням https://bit.ly/44cHNFb. Цей процес інтуїтивно зрозумілий і простий.

Закарпатець спробував обміняти фальшиве водійське посвідчення на нове

До сервісного центру МВС на Закарпатті звернувся чоловік для обміну посвідчення водія, але його так і не отримав, адже документ мав ознаки підробки.

36 мільйонерів на Закарпатті – і це ще триває деклараційна кампанія (відео)

36 мільйонерів на Закарпатті – і це ще триває деклараційна кампанія, - повідомляє М-Студіо. - 36 осіб вже задекларували доходи у понад мільйон гривень. Найбільше заможних краян традиційно в Ужгороді та Мукачеві. Задекларовано нашими мільйонерами доходи у понад 62 млн грн.

Реформа, яка перетворила громади з підлеглих у партнерів центру

Минає 10 років зі старту процесу децентралізації в Україні

В Ужгороді на зупинці помер чоловік, у Центрі екстреної меддопомоги проведуть розслідування

Чоловіку стало зле на зупинці поблизу колишнього ресторану «Рубін». Люди викликали швидку, але вона приїхала через пів години і не встигла врятувати чоловіка.

За перший квартал цього року на Закарпатті стало на 875 підприємств більше

На Закарпатті за підсумками першого кварталу цього року продовжується позитивна динаміка в економіці

Печальні промені світлої пам’яті…

Важко писати про це дійство – вечір, присвячений  пам’яті Олени Юрош (22.04.1971-10.03.2021), що відбувся 29 березня 2024 року у стінах Ужгородської дитячої музичної школи №1  ім. П. Чайковського, де покійна трудилася упродовж 1990-2021 рр. – до останнього свого подиху. Вагомим складником вечора була презентація книжки Олени Юрош «Непроминальне. Pro Memoria» (Ужгород, 2022, 410 с.) , яку упорядкували Владислав Юрош, Іван Зимомря та Мирослава Зимомря (видана за редакцією Миколи Зимомрі). Вона, за слушними словами Уляни Галів, «поєднала слово наукове із словом художнім, а й тому, що має особливу місію – не розгубити те, що має у просторі і часі значення непроминальне: любов, віру, пам’ять».

Ексміністр МВС Арсен Аваков має на Закарпатті 900 га плантацій фундука

Родині Авакових через фонд АТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИ­ФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД „ФОРСАЙТ ІНВЕСТ“» належить один з найбільших садів фундука площею 900 га (ТОВ "Карпатські золоті горішки"), що розташований у Закарпатській області, ближче до європейських ринків.

В Ужгороді провели масштабну акцію на підтримку дітей Харківщини

Сьогодні в Ужгороді ми провели масштабну акцію на підтримку дітей Харківщини під назвою #powerkharkiv, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Мукачівщині сталася масштабна пожежа у житловому будинку

6 квітня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, с. Кольчино, вул. Фрідяшівська. Вогнем знищено альтанку на площі 4 кв. м та пошкоджено перекриття на площі 196 кв. м.

В Ужгороді поліція притягнула до відповідальності батьків школярів, які скоїли бійку у класі (ВІДЕО)

Ювенальні поліцейські Ужгородського районного управління притягнули до адміністративної відповідальності батьків двох школярів, які спричинили конфлікт в одному із ліцеїв міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат