В Уж регулярно скидують нечистоти, а екоінспекція не реагує

18.05.2020 11:07 РАТУША

В Ужгороді біля транспортного мосту «Боздош» в Уж регулярно скидають нечистоти, — написав на своїй сторінці у Facebook еколог Генріх Розман.
Стоки з нечистотами надходять із боку будівельного супермаркету «Епіцентр-Нова лінія». Як пише еколог, скандал навколо викидів нечистот у річку в цьому місці триває вже понад 8 років. Свого часу керівництво супермаркету переконувало, що каналізаційна система магазину підключена до центральної каналізаційної системи міста, тому нечистоти не їхні.


У коментарях під дописом Генріха Розмана чимало ужгородців підтверджують, що викиди робляться регулярно, але ще жодного разу на них не реагувала екоінспекція.

Як нам повідомили в прокуратурі області, за вказаним повідомленням у ЗМІ Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до державної екологічної інспекції у Закарпатській області відповідний лист про перевірку ймовірних порушень природоохоронного законодавства та доводів, які викладені у повідомленні преси. Наразі для прийняття подальшого рішення у справі очікуються результати вказаної перевірки екологічної служби.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат