14 картин — портретів та оголонеї натури — прикрасили ужгородську кав’ярню (ФОТО)

admin 11.09.2014 10:16 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

В ужгородському арт-кафе VOTO розпочалася нова мистецька виставка, яка не просто покрашує настрій та сприяє естетичному вихованню, але ще й продовжує літо. А цього хочеться у прохолодні осіння дні чи не найбільше.

14 картин під теплою назвою "Summertime" відомого львівського художника Олександра Войтовича можна вивчати упродовж місяця, саме стільки триватиме виставка у VOTO. А хто не захоче розставатися враженнями від полотен - вони продаються, є шанс забезпечити собі чудові спогади надовго!

"Попри те що осінь це прекрасна пора, все ж таки хочеться ще трошки продовжити літо, - каже Олександр Войтович. -   Згадати гарячі сонячні дні та подорожі, ранкову каву на терасі та довгі вечори під відкритим небом з келихом файного вина у доброму товаристві, а ще нові знайомства, гарні жінки та подих моря".

Роботи, представлені на виставці, художник створював упродовж останніх років.

Олександр Войтович відомий оригінальним трактуванням жіночого образу. Портрет та оголена натура — основна тема його творчості. Володіння рисунком та кольором, експресивна манера мазка сприяють досконалій передачі емоційного стану людини. Багато творів знаходяться у приватних колекціях Лондону, Мадриду, Відня, Нью-Йорку, Оттави, Ліону, Берліну, Москви, Києва та Львова.

Колекції: Культурно-мистецький центр «Дзиґа», Львів, Культурно-мистецький центр «Aeres de Cordoba», Національний музей у Львові, кав’ярня «Світ кави», Львів, Закарпатський художній музей ім. Й.Бокшая та інші.


Zaholovok

admin

ТЕГИ : Олександр Войтович

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат