Готелі мрії Єгипет на все включено: чим дивує турагенція ANEX Tour

09.04.2024 15:11 ДОЗВІЛЛЯ



Весна в Єгипті – найвищий сезон. На вулиці вдень до +28-30°С, температура води в міру не опускається нижче +24°С, приємно відпочивати на пляжах, гуляти ввечері ринками, вирушати на екскурсії. Вигідні путівки в Єгипет https://anex-tour.com.ua/uk/countries/egypt/ на море від українського туроператора за кілька хвилин реально купити онлайн на сайті турагенції ANEX Tour. Як вибрати готель мрії для чудової весняної відпустки в Єгипті?

Найкращі готелі Єгипту для дорослих у путівках сезону 2024

Світовий тренд на спокійний релакс подалі від дітей врахували власники респектабельних єгипетських готелів. У каталозі онлайн-турагенції АНЕКС Тур є спеціальний фільтр «готелі для дорослих». Один клік – і система пропонує готовий список актуальних турів до єгипетських готелів все включено категорії 12+,14+,16+.

Абсолютна більшість єгипетських готелів для дорослих мають найвищі оцінки від Tripadvisor:

  • 10/10. В системе 12 отелей, включая Premier Le Reve (Сахл Хашиш); Rixos Sharm El Sheikh, (Шарм ель Шейх); отели сети Steigenberger в Хургаде, Марса Алам, Макаді Бей;
  • 9/10. Более 10 отелей, включая Royal Monte Carlo, Iberotel Palace (Шарм ель Шейх); KaiSol Romance Resort (Сахл Хашиш); The Three Corners Ocean View (Ель Гуна); Makadi Spa (Макаді Бей); Sunrise Holidays (Хургада).

Високий рейтинг готелів все включено підтверджує: відпочинок у Єгипті повністю виправдав очікування тисяч європейських туристів. Готелі для дорослих пропонують розширені СПА- та спортивні програми, креативну анімацію, спокійний відпочинок у релакс-басейнів.

Особливий інтерес туристів викликають готелі унікального курортного комплексу Ель Гуна з гольф-полем на 18 лунок, дайвінг-центром, курсами арабської мови та феєричними вечірніми шоу.

Готелі з великою територією та басейнами з підігрівом

Два популярні фільтри пошукової систему онлайн-турагенції АНЕКС Тур для вибору готелю Єгипту навесні. Велика територія – гарантія комфортного відпочинку з фото та релакс-зонами, спортивними та дитячими майданчиками. Басейни з підігрівом актуальні у період грудня-лютого: купатися можна одразу після сніданку.

Найкращі готелі Єгипту з аквапарками в зимовому сезоні 2024

Відпочинок з дітьми вимагає постійної зміни ритму: кілька годин на пляжі, кілька годин біля басейну, а краще у власному аквапарку готелю. У системі пошуку гарячих турів в Єгипет на сайті турагенції АНЕКС Тур легко вибрати готелі з 1-3 гірками або повноцінним аквапарком.

Топ-5 готелів Єгипту зі справжніми аквапарками:

  • Albatros Aqua Park Resort, Шарм ель Шейх, 25 гірок, басейн з хвилями;
  • Charmillion Club Aqua Park, Шарм ель Шейх, 24 гірки, дитячі басейни з підігрівом;
  • Ali Baba Palace, Хургада, 14 гір;
  • Sunny Days Mirette Family Apartments & Resort, Хургада – 16 гірок, басейни з підігрівом
  • Blend Club Aqua Resort, Хургада, реновація 2022.

Гості отримують включений у ціну туру в Єгипет безлімітний доступ до водних активностей на території аквапарків готелів.

Готелі Єгипту здатні реалізувати різні мрії: широкий піщаний пляж або чудові коралові сади, топові дайв-споти або партія в гольф з видом на Червоне море. Високий сезон у Єгипті тільки починається, є шанс купити онлайн вигідні путівки до готелю мрії.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат