37-річний мукачівець спричинив тяжкі тілесні ушкодження своїй колишній дружині

28.03.2024 22:36 КРИМІНАЛ

27 березня ввечері до поліції Мукачева надійшло повідомлення про госпіталізацію у важкому стані 33-річної місцевої мешканки.

Для встановлення обставин, за яких жінку було травмовано, співробітники Мукачівського районного управління поліції провели ряд заходів.  

Попередньо зʼясувалося, що того дня жінка відпочивала разом зі своїм колишнім чоловіком. Згодом між експодружжям виник конфлікт, у результаті якого чоловік наніс численні удари потерпілій.  

Поліцейські затримали підозрюваного. Його помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження.

Наразі потерпіла перебуває у важому стані, медики намагаються врятувати її життя.

Затриманому за скоєне загрожує до 8 років позбавлення волі.
___________________________________

Як повідомляє видання mukachevo.rayon.in.ua на тілі 33-річної мукачівки було виявлено дуже багато слідів насилля та, вірогідно, знущання.   У постраждалої важка черепно-мозкова та хребетно-спінальна травма. Багато гематом на тілі, голові, шиї та інших частинах тіла. Також, на тілі були присутні опіки обличчя, шиї, грудної клітини та кінцівок, які були зроблені можливо рідиною. Потерпіла була дві доби без лікарської допомоги тому, попри те, що гематома була забрана, мозок вкрай постраждав до цього.  

Медики лікарні святого Мартина роблять все можливе, щоб врятувати жінку, однак імовірність виживання у подібних випадках невисока.
____________________________________

2 квітня пресслужба прокуратури повідомила, що підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внести заставу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат