На Тячівщині п’яний чоловік викрав авто і скоїв ДТП

Пресслужба поліції 25.04.2024 14:47 КРИМІНАЛ

24 квітня, до поліції зателефонував 49-річний житель села Середнє Водяне і повідомив про зникнення його автомобіля марки «Lanos».

Правоохоронці зʼясували, що чоловік залишив транспортний засіб на паркувальному майданчику в селищі Солотвино та ненадовго відлучився. Коли повернувся, автівки вже не було.

Поліцейські провели ряд заходів, в результаті яких встановили, що автомобілем незаконно заволодів невідомий чоловік, який сів за кермо автівки потерпілого та поїхав з місця події. За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці проклали орієнтований маршрут руху зловмисника та встановили, що дорогою він двічі вчиняв ДТП, в яких ніхто не постраждав. В подальшому, вже перебуваючи у сусідньому населеному пункті, фігурант покинув транспортний засіб та втік у невідомому напрямку.

Оперативники кримінальної поліції швидко розшукали підозрюваного: ним виявився 34-річний сусід потерпілого. При затриманні останній чинив опір правоохоронцям. За результатами освідування, фігурант перебував у стані алкогольного спʼяніння.

Відповідно до статті 208 КПК України, слідчі помістили зловмисника в ізолятор тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито відповідне кримінальне провадження та складено ряд адмінматеріалів. Слідство триває.

Пресслужба поліції

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат