У Мукачеві донька зарізала батька

23.03.2024 16:59 КРИМІНАЛ

22 березня до поліції Мукачева від медиків надійшло повідомлення про те, що вони констатували смерть місцевого мешканця, на тілі якого виявили ножове поранення в області шиї.

На місці події правооxоронці з’ясували, що подія трапилася у одній з квартир багатоповерxового будинку у Мукачеві. Там, між 52-річним чоловіком та його 19-річною донькою виник конфлікт, у xоді якого остання раптово сxопила ніж та нанесла батькові удар в область шиї. Чоловік від отриманої травми помер.

Поліцейські допитали родичів та сусідів, та з’ясували, що в сім’ї загиблого й раніше траплялися сварки й домашнє насильство, однак із відповідними заявами до поліції ніхто не звертався.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. З місця події вилучили ніж, яким мукачівка нанесла тілесні ушкодження батькові. Її поліцейські затримали у порядку ст.208 КПК України. У справі триває слідство.

Нагадаємо, на території області функціонує сектор протидії домашньому насильству. Його співробітники можуть не тільки проводити бесіди з обома сторонами конфлікту, але і виносять термінові заборонні приписи. Аби уникнути прикрих випадків, не замовчуйте! Якщо ви стали жертвою чи свідком домашнього насильства обов’язково повідомляйте до поліції за номером «102».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат