200 тисяч євро американські партнери спрямують на підтримку підрозділу аеророзвідки Птахи Мадяра

17.04.2024 23:38 ПОДІЇ

 

Для нас в умовах сьогодення надважлива підтримка закордонних партнерів, адже тоді нашим захисникам легше протистояти ворогу, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Разом із Юрієм Гузинцем - головою Ужгородської районної державної адміністрації мали цікаву й результативну зустріч з американським бізнесменом Алексом Даверном, який спільно з громадською організацією «Пряма допомога Україні» та небайдужими підприємцями з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає нашій державі.

Так і цього разу у партнерів зʼявилася можливість допомогти захисникам, тож до зустрічі долучили закарпатського військового Роберта Бровді, який нині успішно разом із побратимами дає бій агресору із застосуванням безпілотних авіаційних систем.

Проінформували пана Алекса, що найбільша потреба зараз у дронах великої вантажопідйомності, аби наші бійці могли виконувати спеціальні завдання із захисту держави.

Алекс Даверн зауважив, що завдяки кільком донорам, приватним підприємцям вдалося зібрати близько 200 тисяч євро, які готові скерувати за запитом «Птахів Мадяра», тож далі вони ознайомляться з наданим списком безпілотників і визначать подальші кроки допомоги.

Радіємо, що маємо таку підтримку. Це цінно для нашого народу. Дякуємо Алексу Даверну та іншим учасникам місії за допомогу. Разом до перемоги!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат