Через неефективне управління громадою Керецьківську ТГ ліквідують

29.04.2024 11:01 ПОДІЇ

26 квітня відбулася чергова сесія у Керецьківській сільській раді, на якій був затверджений бюджет територіальної громади. За словами, екс-очільника сільради Михайла Мавроді, на сесію заради цього приїхало керівництво Хустського району, адже чинний керівник Михайло Мушка, якому у березні висловили недовіру, не зміг прийняти бюджет. Усіх насторожила присутність правоохоронців на сесії. Ймовірно, це пов'язано із резонансною подією, що сталася тут у грудні 2023 року.

За результатами обговорень на сесії, Керецьківська громада є останньою у рейтингу громад Закарпаття. Тож, керівництво району оголосило, що дана громада буде ліквідована і приєднана скоріш за все до Довжанської ТГ. Однією з причин є економія витрат на держуправління ТГ, яке показало свою неефективність.

У випадку приєднання до згаданої ТГ, жителі громади будуть й надалі їздити за послугами в Іршаву, ЦНАП залишиться в Довгому. Однак, жителі Керецьківської ТГ просять приєднання до Свалявської ОТГ, з цією метою планують зробити опитування.

zakarpattya24

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат