Закарпатські вина отримають шанс вийти на міжнародні ринки

16.04.2024 18:30 ПОДІЇ

 

Продовжуємо працювати над популяризацією Закарпаття, зокрема над підвищенням конкурентоспроможності та впізнаваності наших вин на міжнародному ринку, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Днями поспілкувалися із закордонними експертами у галузі виноробства Крістофером Йорке, Войцехом Бонковським і нашими місцевими фахівцями в цьому напрямку.

Це знакова зустріч, оскільки наші гості – справжні професіонали своєї справи, які готові вивчати наші вина та виводити їх на новий рівень.

Говорили з експертами, амбасадорами Закарпаття Вікторією Алексович, Ольгою Тоїчкіною, Хуго Гутманом та іншими про теперішній стан справ у виноробній сфері краю, важливість розширення ринку й міжнародного просування, досвід роботи партнерів.

Так, Крістофер Йорке – генеральний директор «Austrian Wine», працює зараз над популяризацією вин Австрії, виходом на міжнародні ринки. Позаду в нього потужний реалізований кейс з розвитку маркетингу новозеландського вина в глобальному масштабі. За 15 років пан Крістофер вивів вина Нової Зеландії на зовсім інший рівень, забезпечивши попит на нього на світовому рівні.

З початку повномасштабного вторгнення експерт хотів допомогти нашій державі, тож у межах своїх знань та досвіду він зараз вивчає наш ринок, а далі визначатиме шляхи реалізації наших вин за кордоном.

Своєю чергою Войцех Бонковський готовий ділитися своїми напрацюваннями як консультанта на ринку вина, зокрема визначенням та задоволенням споживчого попиту, маркетингу цієї продукції.

Розповів гостям про вже налагоджену співпрацю з Бургенладном і Тіролем, підписані угоди та визначені напрямки діяльності наших країв, зокрема й виноробство.

Йшлося під час також про винний фестиваль «Vie Vinum», який відбудеться в Республіці Австрія, можливість долучення нашого регіону до цього заходу, проведення додаткової зустрічі щодо цього вже на території країни-партнера.

Дякуємо Крістоферу Йорке і Войцеху Бонковському за зустріч та зацікавленість у співробітництві із Закарпаттям. Сподіваємося на подальшу комунікацію, підтримку і взаємодію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат