Районний футбол. Визначились призери відкритого зимового чемпіонату

Євген Свищо для rionews 02.04.2015 20:55 СПОРТ

До фінальних поєдинків дістались чотири кращі колективи зимової ліги Іршавського району.

«Арданово» відвело   душу

Першими на поле стадіону села Заріччя вийшли арданівці та великокомятці. І тут варто виокремити вдалу гру в атаці «Арданова», за яке рахунок у середині 1-го тайму відкрив кращий бомбардир 2014-го року Олександр Попович. У кінці тайму екс-гравець «Ф. Медвідя» з Нового Давидкова Генріх Мкртчан подвоїв перевагу своєї команди. У кінці поєдинку Василь Станинець своїм влучним пострілом дозволив арданівцям втретє в цьому сезоні забити більше двох голів (третій показник ліги, що складає трохи більше 1/8 таких поєдинків сезону). Внаслідок цього сам «Колос» припинив свою семиматчеву серію, протягом якої щоразу пропускав менше трьох голів (одна з чотирьох таких найбільших серій).

Черговий гол престижу з пенальті за великокомятців, за три хвилини до завершення основного часу, записав на свій рахунок Михайло Брич. Він став малою втіхою для його партнерів. «Колос» продовжив до трьох поєдинків серію, протягом якої щоразу забивав менше двох голів (друга, за величиною, така діюча серія ліги).

У підсумку великокомятці вдруге поспіль програли з різницею у два голи і більше (друга, за величиною, така діюча серія ліги), а арданівці вчетверте в сезоні виграли з різницею більшою, ніж в один гол (третій показник ліги, що складає 1/8 частину всіх таких ігор ліги).

«Боржава» озолотилась

Далі в бій вступили титани зими – довжанці та гірники. Цього разу «Боржава» зробила акцент на вдалу гру в захисті і не прогадала. Річкові вдруге поспіль пішли з поля без пропущених м’ячів (єдина така діюча серія). Для клубу це досить звичне явище. Загалом «Боржава» не пропускає жодного голу вже в семи матчах цього року і наздогнала за цим показником рекорд «Шахтаря». Самі гірники такою незвично беззубою грою в атаці припинили свою рекордну, і майже недосяжну для решти колективів, восьмиматчеву серію, протягом якої не йшли з поля без забитого голу.

Не надто вдало зіграла і захисна ланка з Ільниці, яка, завдяки влучному пострілу в кінці 2-го тайму лідера атак річкових Михайла Чедрика, припинила свою рекордну, і майже недосяжну для решти колективів, шестиматчеву серію без пропущених голів. І хоча для команди з Довгого це тільки другий поєдинок у сезоні, в якому вони не спромоглися забити більше одного м’яча (обидва були проти «Шахтаря»), та цього виявилось досить, щоб одягнути золотий комплект нагород. Гірники додали до минулорічних зимових золотих медалей цьогорічне не менш престижне, з огляду на загальну конкуренцію, срібло.

Результати фінальних матчів за 29 березня:

фінал: «Боржава» Довге – «Шахтар» Ільниця – 1:0,

за бронзові нагороди: «Арданово» – «Колос» Великі Комяти – 3:1.
                                                                                                   

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат