Районний футбол. Огляд-аналіз 13-го туру чемпіонату юнацької першості Іршавщини

Євген Свищо для riоnews 07.11.2014 11:54 СПОРТ

Загальна статистика. Ігровий день пройшов без суттєвих сенсацій і був трохи кращим для господарів, які мало пропустили – 0.6 гола за поєдинок (при середньому показнику за тринадцять турів – 1.6 за матч) та здобули 66.7 % залікових очок (при середньому показнику за тринадцять турів – 55.8 %).

Щодо окремих поєдинків

«Гребля» відвантажила шість

Незначна несподіванка сталась у Греблі, де господарі мали вигравати з різницею в 2-4 голи. Та скелясті вшосте в цьому сезоні не забили жодного м’яча і зазнали повного фіаско. Слід відзначити, що така беззубість у атаках у згаданих шести поєдинках (двічі проти «Доробратова» та по разу проти «Карпат», «Заріччя», «Шахтаря» і «Греблі») дозволила здобути негрівцям один заліковий бал із вісімнадцяти можливих.  


«Шахта» вгатила одинадцять

Трохи здивували й ільницькі гравці, які мали громити опонентів із різницею в 4-6 голів, та досягли більшої різниці. Невеликим позитивом для ялинкових стало те, що вони, завдяки хет-трику кращого бомбардира клубу Євгена Бровді, вдруге в поточній першості забили на виїзді більше двох м’ячів. У переможців хет-триками відзначилися Василь Микита, Богдан Павлище та Дмитро Марковцій. Своїми влучними пострілами доповнили цей “голо-скоп” Юрій Павлище та Богдан Янчій.    

«Сільце дало бій лідеру

Трохи неочікуваний рахунок зафіксовано і в центральній битві дня зони «А» та всієї юнацької ліги загалом у Кушниці, де господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та сілецька молодь продовжила до п’яти поєдинків свою серію, протягом якої жодного разу не пішла з поля без забитого м’яча і ледь не відібрала очки від лідера.

За розкладом фаворитів

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершились два найконкурентніші поєдинки зони «Б» в Заріччі та Броді. Доробратівці, у центральному матчі зони «Б», вдруге поспіль не змогли забити на виїзді жодного м’яча. Загатці продовжили до чотирьох поєдинків свою серію, протягом якої щоразу забивали більше одного голу. Така результативність у цих чотирьох матчах (проти «Доробратова», «Ялинки», «Заріччя» та «Зірки») дозволила карпатівцям здобути дванадцять залікових пунктів із дванадцяти можливих.

Молодь «Арданова» ви де?

У найконкурентнішому двобої зони «А» та всієї юнацької ліги загалом у Арданові найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги гостей. Та арданівці злякались «грізних» опонентів і не вийшли на своє рідне поле, залишивши без видовища рідних ультрас.  


***

У поточних таблицях, за наслідками 13-го туру, змін не відбулось.  

Результати 13-го туру:

Зона «А»: «Едельвейс» Кушниця – «Сільце» – 2:1, «Арданово» – «Білки» – -:+, «Дружба»Дубрівка – «Виноградар» Великий Раковець – -:+,

Зона «Б»: «Гребля» – «Скала» Негрово – 6:0, «Шахтар» Ільниця – «Ялинка» Чорний Потік – 11:3, «Заріччя» – «Доробратово» – 2:0, «Зірка» Брід – «Карпати» Загаття – 1:3,

Становище команд після 13-го туру:

Зона «А»: «Едельвейс» Кушниця – 27 очок (різниця голів – 46:5), «Виноградар» Великий Раковець – 24 (31:9), «Білки» – 15 (20:25), «Сільце» – 13 (14:17), «Арданово» – 3 (7:26), «Будівельник» Приборжавське – 1 (3:40),  
У «Білок» та «Сільця» на матч більше за решту колективів.  

Зона «Б»: «Заріччя» – 32 (35:9), «Гребля» – 28 (45:18), «Карпати» Загаття – 28 (28:17), «Шахтар» Ільниця – 27 (36:11), «Доробратово» – 17 (27:28), «Скала» Негрово – 10 (17:41), «Зірка» Брід – 6 (10:35), «Ялинка» Чорний Потік – 3 (18:57).

                                                                                                                                 
                                                                                     









Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат