Районний футбол. Огляд-аналіз 12-го туру чемпіонату Іршавського району

15.10.2014 17:39 СПОРТ

У дорослих краще грали гості.

Загальна статистика
Ігровий день був дуже хорошим для виїзних клубів, які здобули 44.4 % можливих залікових очок (при середньому показнику за дванадцять турів – 34.6 %) та досягли чудової середньої різниці голів – (+ 0.5) гола за поєдинок (при середній за дванадцять турів – (- 0.78) за матч).
Основний внесок у ці здобутки зробили гостьові клуби зони «А», середня різниця м’ячів яких була ще кращою – (+ 1.0) за гру (при середній за дванадцять турів – (- 0.66) за поєдинок).
Господарі зони «Б» встановили новий антирекорд результативності – 1 гол за матч (при середній за дванадцять турів – 2.19 за гру).
***
Щодо окремих поєдинків
«Гребля» присоромила лідера

Головна сенсація сталась у центральному матчі дня в зоні «Б» та дорослій лізі загалом у Греблі, де гості мали громити опонентів із різницею в 2-4 голи. Та гірники припинили свою десятиматчеву серію, під час якої вони щоразу забивали не менше двох м’ячів і не змогли підтвердити реноме кращого клубу.
«Карпати» дали бій фавориту
Ще одна незначна несподіванка сталась у Загатті, де гості мали вигравати з різницею в 2-3 голи, та спромоглися на єдиний влучний постріл від Анатолія Ломаги. Цією скромністю зарічанці припинили свою триматчеву серію, під час якої вони щоразу забивали не менше трьох м’ячів.
Нещаслива «Дружба» для сільчан
У найконкурентнішому матчі дня в зоні «А» та всій дорослій лізі загалом, що відбувся в Сільці, найреальнішою мала стати мінімальна перемога господарів. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та Василь Мельник і кращий бомбардир дубрівців Віталій Подлевський, своїми влучними пострілами, принесли рідному клубу другий поєдинок у сезоні, де «Дружба» забила більше одного м’яча. Та якщо попереднього разу, в двобої в Кушниці, це не принесло позитивного підсумку, то цього разу радості підопічних Володимира Малиновського не було меж.
Важкі три бали для братової дороги
У най конкурентнішому матчі дня в зоні «Б» у Доробратові господарі мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Ялинкові, завдяки дублю Михайла Івановича Щоки, припинили свою три матчеву гостьову безгольову серію і ледь не створили несподіванку.
Черговий погром на очах у власних фанів
У Великому Раківці гості мали громити опонентів із протилежного полюсу таблиці з різницею в 4-5 голів. Арданівці, завдяки хет-трику кращого бомбардира ліги Олександра (Панди) Поповича, дублю Михайла Кобаля та ще одному влучному пострілу Генріха Мкртчана, вперше в цьому сезоні забили на виїзді більше п’яти м’ячів і розбили суперника вщент.
Чергові три пункти для земляків Івана-Фірцака Кротона
Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився центральний поєдинок зони «А» в Білках. Для приборжавців оптимізму додає той факт, що їх улюбленці вдруге поспіль забили більше одного м’яча.
Позбавлені гольового шоу
У Негрові господарі також мали громити опонентів із низин із різницею в 4-5 голів. Та зіркові заблукали в дорозі до місця призначення і позбавили негрівських ультрас свята футболу.
***
У юнаків тур був феєричним для господарів

Загальна статистика

Ігровий день був найкращим у цьому сезоні для господарів, які встановили три рекорди: результативності – 4.2 гола за поєдинок (при середній за дванадцять турів – 2.47 за матч), різниці м’ячів – (+ 3.6) за гру (при середній за дванадцять турів – (+ 0.8) за поєдинок) та набраних залікових очок – 100 % (при середньому показнику за дванадцять турів – 55.1 %).

Головний внесок у такий результат зробили домашні клуби зони «А», які показали дуже пристойну результативність – 5.5 гола за матч (при середній за дванадцять турів – 2.56 за гру), повторили рекорд із набраних залікових балів – 100 % (при середньому показнику за дванадцять турів – 60 %) та встановили новий рекорд середньої різниці м’ячів – (+ 5.5) за поєдинок (при середній за дванадцять турів – (+ 0.6) за матч).

Вагомий вклад також зробили господарі зони «Б», які продемонстрували якісну результативність – 3.33 гола за гру (при середній за дванадцять турів – 2.43 за поєдинок), хорошу середню різницю мячів – (+ 2.33) за матч (при середній за дванадцять турів – (+ 0.92) за гру) та встановили новий рекорд набраних залікових пунктів – 100 % (при середньому показнику за дванадцять турів – 51.8 %).

Щодо окремих матчів

Декласація гірничої молоді

Головна сенсація відбулась у найбільшом конкурентному поєдинку дня в зоні «Б» та у всій лізі загалом, що пройшов у Греблі, де найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги гостей. Та греблянці припинили девятиматчеву серію опонентів, під час якої ті жодного разу не пішли з поля без забитого голу, і розгромили їх всуху.

«Карпати» включили лідеру стоп-кран

Ще одна суттєва несподіванка сталась у центральному поєдинку зони «Б» та всієї ліги загалом у Загатті, де гості мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та зарічанці вперше у поточному чемпіонаті не забили більше одного голу і зазнали дебютної поразки.

«Виноградар» влаштував погром аутсайдера

У центральному матчі зони «А» у Великому Раковці господарі мали громити опонентів із різницею в 3-4 голи. Та арданівці продовжили до трьох поєдинків поспіль свою безгольову серію і поступились із вдвічі більшим гандикапом.

Сусідське дербі з присмаком погрому

У Білках господарі мали вигравати з різницею в 2 голи. Та приборжавці другу гру поспіль не змогли забити жодного м’яча і поступились із вдвічі більшим розривом у рахунку.

«Доробратово» здобуло впевнену звитягу

У Доробратові господарі мали вигравати з різницею в 2 голи. І хоча чорнопотічні, завдяки дублю Тараса Глеби, у другий виїзний поєдинок поспіль вколочують у ворота опонентів більше одного м’яча, та цього разу це не допомогло їм уникнути розгрому.

«Зірка» ти де?

У Негрові господарі мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та зіркові не доїхали до місця призначення і втратили можливість поборотись за досить реальні залікові бали.
***
Переміщення команд
Кому вгору?

У поточних таблицях, за наслідками 12-го туру, на одне місце вверх піднялись дорослі склади «Сільця» і «Дружби» та юнаки «Греблі» і «Карпат». Основа «Сільця» вдруге піднялась до призового тріо зони «А», в межах якого перебувала трохи більше третини цього сезону. Дубрівці втретє увійшли до провідного квартету, в рамках якого провели трохи менше однієї четвертої частини поточного чемпіонату.
Греблянці втретє опинились у двійці лідерів, в межах якої знаходились дві треті частини цього сезону. Загатці втретє увійшли до призового тріо зони «Б», в рамках якого перебували трохи менше двох третин поточної першості.
Кому вниз?
На дві сходинки в зворотньому напрямку перемістились основа «Будівельника» та молодь «Шахтаря». Приборжавці вперше випали з провідного квартету.
Молодь із Ільниці втретє залишила призове тріо зони «Б», за межами якого провела трохи менше двох третин цього сезону.
Результати 12-го туру:
Зона «А»:
«Сільце» – «Дружба»Дубрівка – 2:2 (юнаки – +:-),«Виноградар» Великий Раковець –«Арданово» – 1:6 (7:0), «Білки» – «Будівельник» Приборжавське –4:2 (4:0),
Зона «Б»: «Гребля» – «Шахтар» Ільниця – 0:0 (3:0), «Карпати» Загаття – «Заріччя» – 0:1 (2:1), «Доробратово» – «Ялинка» Чорний Потік – 3:2 (5:2), «Скала» Негрово – «Зірка» Брід – +:- (+:-),
Становище команд після 12-го туру:
Зона «А»:
Дорослі:
«Арданово» – 25 очок (різниця голів – 45:9), «Білки» – 18 (20:13), «Сільце» – 14 (20:17), «Дружба» Дубрівка – 14 (14:11), «Будівельник» Приборжавське – 14 (16:26), «Едельвейс» Кушниця – 11 (15:30), «Виноградар» Великий Раковець – 1 (8:33),
У «Арданова» та «Дружби» на один матч менше за решту колективів,
Юнаки: «Едельвейс» Кушниця – 30 (45:4), «Виноградар» Великий Раковець – 27 (31:9), «Сільце» – 15 (12:16), «Білки» – 15 (18:24), «Арданово» – 9 (7:23), «Будівельник» Приборжавське – 9 (3:36);
Зона «Б»:
Дорослі:
«Шахтар» Ільниця – 34 (30:3), «Заріччя» – 25 (36:11), «Скала» Негрово – 25 (31:15), «Доробратово» – 20 (22:22), «Ялинка» Чорний Потік – 14 (19:20), «Зірка» Брід – 9 (10:38), «Гребля» – 9 (16:29), «Карпати» Загаття – 2 (9:35),
Юнаки: «Заріччя» – 29 (34:10), «Гребля» – 25 (41:19), «Карпати» Загаття – 25 (25:16), «Шахтар» Ільниця – 24 (25:8), «Доробратово» – 17 (27:26), «Скала» Негрово – 10 (17:37), «Зірка» Брід – 6 (9:32), «Ялинка» Чорний Потік – 3 (15:46).
Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат