Районний футбол. Огляд-аналіз 17-го туру чемпіонату Мукачівського району

Євген Свищо для rionews 23.09.2014 16:28 СПОРТ

У дорослих три сюрпризи з шести можливих.

Загальна статистика
17-й тур був непоганим для гостей, які набрали 38.9 % від можливих очок (при середньому показнику за сімнадцять турів – 28.1 %). І це сталось у той час, як господарі показали якісну результативність – 3.33 гола за поєдинок (при середній за сімнадцять турів – 2.42 за матч).

Щодо окремих поєдинків – від сенсаційних до передбачуваних
Сюрпризи від гостей на стадіонах у Горонді та Сернє

Головні сенсації у найбільш конкурентніших поєдинках туру створили «Іванівці» та «Сернє», які мали програвати мінімально. Вдруге в цьому сезоні більше одного мяча на виїзді забили підопічні Василя Семурника, які відповіли двома влучними пострілами на мяч від горондівця В. Мучички. Вчетверте в поточному чемпіонаті, завдяки влучному пострілу Сергія Голінки, не пішли з чужого поля без забитого голу й сернєвці.

«Ключарки» відібрали очки від фаворита
Чинадіївці мали здобувати перемогу з різницею в 1-2 голи. Та навіть те, що вони втретє поспіль забили на виїзді більше одного мяча, не дозволило підопічним Кучінки поїхати додому в найкращому настрої.

«Дерцен» здивував результативністю
Від дерценівців хоча й очікували розгрому суперника, та вони мали це робити із різницею в 3-4 голи. Та навіть те, що пістрялівці впяте в цьому сезоні не йдуть із гостьового поля без забитого мяча, не дозволило їм уникнути майже вдвічі більшого фіаско.

«Ромочевиця» дала бій опоненту
У Страбічові господарі мали здобувати звитягу з різницею в 2 голи. Та клуб із залужанського присілка зміг утретє в поточному чемпіонаті забити на виїзді та створив локальну інтригу. Страбічовці відповіли красивим влучним ударом через себе від Івана Тромпака та ще одним мячем від Василя Сороки.

Головна битва в одні ворота
Саме так можна охарактеризувати підсумок центрального поєдинку туру в Нижньому Коропці. Звичайно ми передбачали розгром гостей із різницею в 4-6 голів, та що круглий влітатиме у ворота виноробів кожні дванадцять хвилин не очікували навіть місцеві ультрас, які не приховували свого задоволення. Посприяли цьому й бобовищанці, які другий тур поспіль не можуть забити жодного мяча.

***

У юнаків добре грали господарі
Загальна статистика

Тур пройшов без гучних сенсацій і був непоганим для господарів, які здобули 55.6 % від можливих очок (при середньому показнику за сімнадцять турів – 50 %) та змусили гостей показати другу найгіршу результативність сезону – 0.83 гола за поєдинок (при середній за сімнадцять турів – 1.58 за матч). Нагадаємо, що діючим антирекордом виїзних клубів є показник 4-го туру – 0.8 м'яча за гру.

Щодо окремих поєдинків – від сенсаційних до передбачуваних
Головні несподіванки туру

«Ромочевиця» та «Дерцен» мали здобувати перемоги з різницею в 1-2 голи. Та ромочевицькі юні таланти вдруге поспіль та вчетверте у сезоні загалом не змогли забити на виїзді більше одного разу. На гол страбічовця Ярослава Синковича гості відповіли влучним пострілом Яника Яртима з передачі Володимира Магоча. Шостий тур поспіль не йдуть з поля без забитого м'яча пістрялівці, що раз-за-разом дозволяє їм поповнювати очковий запас.

«Бобовище» дало бій фавориту
У центральному матчі туру в Нижньому Коропці господарі мали громити опонентів із різницею в 3 голи. Та бобовищаці вшосте в поточній першості не пішли з чужого поля без забитого мяча і створили суттєву інтригу.

Голепад у Великих Лучках
Підопічні Івана Зозулі мали громити суперника з різницею в 3 голи, та перевиконали цей прогноз. У переможців дублі на свій рахунок записали Вадим Глагола та Василь Балог. Ще по разу круглого в сітку сернєвців відправляли Юрій Клим та його тезка Дайса. Для їх опонентів приємним було тільки те, що вони вчетверте в цьому сезоні змогли відзначитись на виїзді.

Найпередбачуваніші результати
Не стало дивним те, що найбільш прогнозовані результати зафіксовано у найконкурентніших поєдинках у Ключарках та Горонді, де найреальнішим підсумком мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальних звитяга чинадіївців та горондівців. «Іванівці» втретє поспіль є можуть забити на чужому полі жодного м'яча. Чинадіївці вчетверте в поточній першості змогли відзначитись на виїзді.

***

Переміщення команд
Кому нагору?
Найбільшого прогресу, за наслідками 17-го туру, досяг юнацький склад «Великих Лучок», який підстрибнув на два місця і вперше в цьому сезоні увійшов до призової зони. Незважаючи на поразку, один крок нагору зробив основний склад «Горонди», який вдруге увійшов до першої шістки, в межах якої провів тільки 18 % поточного чемпіонату.

Кому вниз?
На одну сходинку вниз опустились дорослий склад «Бобовища» та молодь «Дерцена» і «Ромочевиці». Бобовищанці вдруге залишили першу шістку, за межами якої знаходились 65 % цього сезону.

Дерценівці вчетверте випали з призової зони, за межею якої перебували протягом 24 % поточної першості. Юнаки «Ромочевиці» продовжили своє падіння і вперше в цьому сезоні вилетіли за межі першої четвірки.

Результати 17-го туру: «Страбічово» – «Ромочевиця» – 2:1 (1:1), «Ключарки» – «Чинадієво» – 2:2 (1:1), «Великі Лучки» – «Сернє» – 0:1 (6:1), «Дерцен» – «Пістрялово» – 7:1 (1:1), «Нижній Коропець» – «Бобовище» – 8:0 (2:1), «Горонда» – «Іванівці» – 1:2 (0:0),

Турнірне становище після 17 туру:
Дорослі:
«Нижній Коропець» – 45 очок (різниця голів – 68:8), «Чинадієво» – 34 (29:9), «Дерцен» – 32 (41:18), «Іванівці» – 28 (30:21), «Сернє» – 26 (35:29), «Горонда» – 17 (11:21), «Бобовище» – 17 (19:32), «Великі Лучки» – 16 (11:21), «Страбічово» – 16 (20:34), «Пістрялово» – 10 (17:40), «Ключарки» – 7 (20:43), «Ромочевиця» – 6 (16:40).
Юнаки: «Нижній Коропець» – 38 (40:14), «Чинадієво» – 26 (33:16), «Великі Лучки» – 26 (26:23), «Дерцен» – 24 (34:28), «Ромочевиця» – 24 (30:25), «Ключарки» – 21 (21:18), «Горонда» – 21 (24:26), «Іванівці» – 20 (22:19), «Бобовище» – 17 (28:24), «Страбічово» – 17 (17:23), «Пістрялово» – 15 (24:30), «Сернє» – 3 (10:63).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат