Футбол. Репортаж про те, як “Шахтарі” з боєм взяли “Скалу”

Євген Свищо для rionews 27.06.2014 20:14 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку 7 туру чемпіонату Іршавського району в групі “Б” між ільницьким “Шахтарем” та “Скалою” з Негрова.

Гра пройшла за незначної територіальної переваги господарів, однак продуктивність атак господарів була значно вищою. Вже після другого удару в сторону воріт “Скали” мяч затріпотів в сітці. На 4-й хвилині скидкою з лівого флангу від Віталія Матіка скористався капітан “Шахтаря” Сергій Авдєєв, який пробив точно в нижній лівий кут, впритирку зі стійкою. Воротар скелястих Євген Чобан стрибав, однак не дістав мяча — 1:0.

Негрівці відповіли двома ударами, з якими впорались суперники. Далі Авдєєв скористався обрізкою суперника і міг оформити дубль, та відправив мяч повз ліву стійку. Та на 12-й хвилині ільницькі гравці сповна скористались іншою обрізкою в центрі поля. І знову Матіко віддав гольовий пас на Миколу Світлика, який подвоїв рахунок.

Далі негрівці трохи вирівняли ситуацію з контролем над мячем, та суттєвої вигоди з цього не отримали. В захисті добре діяли Роман Гуленко та його партнери по ланці. А на 35-й хвилині Володимир Савко заробив пенальті. Гуленко поклав Чобана в лівий кут, а сам пробив у правий — 3:0.

Через 6 хвилин гості вивели майже віч-на-віч з воротарем Івана Делегана, та, після його удару в правий кут, господарів врятувала поперечина воріт.

У 2 таймі воротарі працювали в поті чола, тому рахунок довго не змінювався. Кілька нагод мали гірники Авдєєв та Матіко і скелясті Делеган та Сергій Кундрик. На 60-й хвилині Матіко скористався навісому у штрафний майданчик і головою вколотив мяч у сітку воріт “Скали” — 4:0.

Тим часом удари Кундрика, з передач партнерів, летіли повз ворота. Суперники одразу покарали його за таке невикористання нагод. На 32-й хвилині на ударну позицію вивели Савка, та його закрили захисники, однак на добивання підбіг Мирослав Звонарь і вколотив мяч під поперечину — 5:0.

На 83-й хвилині “Скала” змогла забити гол престижу. Олександр Данко замкнув простріл з правого флангу від Едуарда Шкірі, скоротивши розрив у рахунку — 1:5. За наслідками 7 туру “Шахтар” збільшив відрив від “Скали” до чотирьох очок.  

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат