Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді спеціаліста з технагляду підозрюють у розтраті 3 млн грн на ремонті доріг

Спеціалісту з технічного нагляду Ужгородської міської ради повідомили про підозру у розтраті чужого майна за попередньою змовою групою осіб у великих та особливо великих розмірах, а також службовому підробленні. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Василь Іванчо: Шостий благодійний Khust Half Marathon позаду

Сьогодні разом з краянами, українцями з інших куточків країни та гостями з ЄС подолали цей півмарафон та вкотре довели, що ми сильна і здорова нація, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Чергові дві квартири отримають в Ужгороді наші захисники

Незабаром наші герої повернуться з реабілітації та місця дислокації однієї з бойових бригад в Ужгород, де на них і їхні сімʼї буде чекати нове житло, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

БК Ужгород завершив сезон у Першій лізі на 6-му місці

26–28 квітня у Рівному відбувся фінальний етап Першої ліги сезону 2023/2024.

На Закарпатті 12 аварійних мостів, на відновлення яких потрібно 896 млн гривень

Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області із залученням фахівців нещодавно обстежила 12 аварійних мостів на дорогах місцевого значення.

Через неефективне управління громадою Керецьківську ТГ ліквідують

26 квітня відбулася чергова сесія у Керецьківській сільській раді, на якій був затверджений бюджет територіальної громади. За словами, екс-очільника сільради Михайла Мавроді, на сесію заради цього приїхало керівництво Хустського району, адже чинний керівник Михайло Мушка, якому у березні висловили недовіру, не зміг прийняти бюджет. Усіх насторожила присутність правоохоронців на сесії. Ймовірно, це пов'язано із резонансною подією, що сталася тут у грудні 2023 року.

На Тячівщині сталися дві масштабні пожежі у житлових будинках

Пожежі сталися 27 квітня у Тересві та Солотвинській ТГ.

В Ужгороді двоє дітей отруїлись чадним газом

27 квітня від представників національної поліції до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в квартирі багатоповерхівки на проспекті Свободи, що в м. Ужгород двоє дітей отруїлись, ймовірно чадним газом.

У Хустському марафоні цьогоріч взяли участь понад 900 людей

Уже вшосте сьогодні у Хусті відбувся благодійний забіг Khust Half Marathon, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Більш ніж 600 однодумців подолали понад 21 км, щоб зібрати кошти для підтримки армії, щоб зробити виклик самим собі.

Гандбол. У чоловічій та жіночій Суперлізі розпочався другий етап

Чоловічі Карпати змагаються у групі "Б" (5-8 місця), жіночі- у групі "А" (1-4 місця).

Прикордонники виявили у Тисі тіла двох чоловіків

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання українсько-румунського кордону прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону.

За кошти зібрані на Khust Half Marathon 2024 придбали автівки та гексакоптери

Сьогодні ми маємо можливість жити, працювати, навчатися, займатися спортом та інше завдяки нашим захисникам, котрі невтомно борються з ворогом. Завжди про це памʼятаємо і підтримуємо бійців за кожної можливості, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Сьогодні на Хустщині пройшов шостий благодійний Khust Half Marathon 2024

Сотні учасників з різних куточків України та ЄС прибули на Закарпаття, щоб узяти участь в івенті, який підтримує наших захисників, формує культуру здорової й сильної нації, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

"Минай" переміг вдома "Чорноморець" і піднявся на одну позицію у турнірному становищі

В УПЛ відбулися матчі 26-го туру. "Минай" приймав "Чорноморець" і переміг - 2:0. Голи: Кораблін (6), Ременяк (62).

Зброя та люди

Нарешті. Найпотужніша країна в світі – США – має в арсеналі набагато більше зброї, ніж їй потрібно. Допомога Афганістану була в рази більша, ніж Україні, а Україна має більш стратегічне значення для США, бо протистоїть головному ворогу – росії.

Братська допомога від закордонних вірмен

Ми вдячні всім, хто з нами солідарний і надає допомогу у такий скрутний час. Потрібно більш активно працювати з налагодження контактів з благодійниками. Плідною виявилася робоча поїздка депутата Ужгородської міськради Арсена Мелкумяна до Голландії на зустріч з вірменськими благодійниками, які там проживають. Відбулися зустрічі та перемовини, результатом яких стане більш продуктивна гуманітарна допомога українцям. Ось що з цього приводу нам розповів сам Арсен Мелкумян.

На виїзді з Мукачева планують побудувати нову автостанцію

Депутати Мукачівської міської ради надали дозвіл на розроблення детального плану території майбутнього автовокзалу, по вулиці Лавківська 1Е.

В Ужгороді встановлять ще один пам’ятник

На засіданні науково-художньої ради розглянули ескізний проєкт спорудження пам’ятника князю Федору Корятовичу на одноіменній площі.

Протягом першого кварталу 2024 року до місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 2,27 млрд грн

Фінансово-економічна стабільність і системне наповнення бюджетів – запорука розвитку краю та постійної підтримки захисників, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат