Аналітика » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

«Коронна» схема: як ужгородці залишились без реставрованої «Корони» та реконструйованої Театральної

Хто в Ужгороді не знає, де площа Театральна та що таке «Корона»? Чи то мешканець міста, чи то турист одразу спізнається в самому центрі найменшого обласного центру України саме за цими орієнтирами. Однак зовнішній вигляд цих об’єктів за останні роки сильно змінився – комплекс «Корона» накрив будівельний обвіс, а площа Театральна з кожним новим дощем все більше нагадує центр Венеції, а не Ужгорода. Хоча і перша, і друга локації мали бути реконструйовані за кошти підприємців, яким ще шість років тому ужгородська міська влада продала цей історичний об’єкт – відомий ресторан «Корона».  

Безіменний водоспад на Свалявщині чекає туристів (ВІДЕО)

На Свалявщині, дорогою до гори Стій, на туристів чекає сюрприз – водоспад, проте знайти його можуть лише найдопитливіші.

Координатор проекту «Батарейки, здавайтеся!» Володимир Цигика: У мене вдома зберігається 20 тисяч ба

Наш співрозмовник не може сказати, коли саме він загорівся темою батарейок та сортуванням сміття. Батарейки стали супутніми в сортуванні Володимиром сміття. У 2016 році в себе вдома (Володимир корінний житель Невицького) він відкрив пункт прийому вторинної сировини.

Українці не готові до Європи – висновок після року перебування за кордоном

Раніше я думав, що всі біди в нас від продажної та недолугої влади, яка знущається над працьовитими українцями. Але після прожитого року за кордоном я докорінно змінив свою думку.   Зараз я вважаю, які люди – така і країна.

Україну після революції чекають збитки - Forbs (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Как революция отразится на финансовой системе. О последствиях акций протеста для экономики, банков и валютного курса.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат