Москаль знову посварився з поліцією

18.08.2018 14:09 ПОДІЇ

Таке вже було, коли на хабарі взяли мера Чопа Самардака. Керівник облдержадміністрації Геннадій Москаль тоді відкрито виступив проти Управління захисту економіки, яке затримувало мера Чопа. І ось зараз це ж таки УЗЕ затримало на хабарі голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка.

І Москаль знову став на захист свого представника в районі. Керівник області переконаний, що поліція вчинила провокацію. Більше того, на думку Москаля, поліція використала для хабара гроші, які вона бере за «дахування» нелегального грального бізнесу. Голова ОДА переконаний, що голову РДА підставив головний освітянин району Свищо і саме він повинен нести відповідальність.

У відповідь на звинувачення Москаля, поліція оприлюднила відео та аудіо записи, на яких зафіксовані розмови між Свищом та Русанюком щодо отримання хабара. Окрім того, поліція оприлюднила запис телефонної розмови між Москалем та заступницею голови Виноградівської РДА. На цьому запису Москаль дає вказівки, як звільнити з роботи керівника освіти.

Оприлюднення записів вкрай обурило голову ОДА і він звернувся до Генпрокуратури, щоб там дали оцінку діяльності УЗЕ щодо цієї хабарної історії, а заодно і перевірити, на якій підставі поліція робила записи його телефонної розмови й оприлюднила її.

Одним словом, у невелику історію з хабарем втягнуто і голову ОДА Москаля. А Геннадій Геннадійович людина не проста. Тому в цій історії крапку ставити ще зарано. Але протистояння Москаль — поліція нічого не вирішує. Адже у нас останньою інстанцією є суд.   Як відомо, корупціонерів останнім часом в Україні ловлять активно, але чомусь так само активно суди їх виправдовують.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат