Балоги пішли проти громади Мукачева і різко підняли тарифи на воду

04.02.2023 10:54 СОЦІО

Мукачівський Водоканал оголосив про підняття тарифів на водопостачання та водовідведення. Тарифи з 29 грн за кубометр виросли відразу на 59 грн за кубометр. При цьому понад 30 членів виконкому підтримали підняття тарифів і лише один утримався.

Депутати Мукачівської міської ради від п’яти фракцій - ПП «Слуга народу», «Рідне Закарпаття», КМКС, «За Майбутнє» та «Європейська солідарність» на позачерговій сесії винесли на розгляд питання про скасування рішення виконкому, яким більше ніж у два рази збільшено тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Було оголошено заяву депутатів, у якій акцентувалася увага на тому, що попри складну економічну ситуацію люди не повинні страждати, а підвищення тарифів є додатковим фінансовим тягарем для більшості родин, що проживають на території громади - йшлося у колективній заяві депутатів.

«За» проголосували 19 депутатів. Для   скасування рішення виконавчого комітету та повернення доступних тарифів на вказані послуги не вистачило всього лише 1-го голосу.

Проти повернення доступних для населення тарифів на водопостачання та водовідведення були депутати фракцій Блоку Балоги та Батьківщини. Депутати цих фракцій просто не взяли участь у голосуванні. Таким чином, депутати від фракції мера міста та їхні союзники від партії Юлії Тимошенко вважають за нормальне підняти ціни на водопостачання та водовідведення для мукачівців відразу на 100%.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат