Коли влада відремонтує   вул. Лермонтова в частині приватного сектора?

16.01.2015 14:47 РАТУША

На «гарячу лінію» редакції не раз зверталися мешканці приватного сектора (14 будинків), що на вул. Лермонтова. Дорожнє покриття тут практично відсутнє попри те, що вул. Лермонтова на стику з вул. Швабською є практично в центрі міста.

Що й казати, якщо після дощу ями під ногами в людей сягають завглибшки 40 см, а тротуари як такі просто відсутні. Тож, вийшовши з дому, доводиться пересуватися по глибоких калюжах із ризиком потрапити під якесь авто або забруднитися з ніг до голови від бризкання з-під коліс.

Це наразі друга частина проблеми: поряд стоматполіклініка, тож і лікарі, і пацієнти залишають тут численні автівки, а мешканці не знають, як їх обминути. Особливо потерпають діти, молоді мами з дитячими візочками, а також пенсіонери, яких тут багато. У вівторок стався інцидент: власник одного з авто, припаркованого біля стоматполіклініки, брутально накинувся на 65-річну мешканку через те, що вона обурилася, мовляв, неможливо пройти через калюжі й автомобілі. Чоловік облаяв жінку брудними словами і навіть намагався розпускати руки... Мешканці вулиці не розуміють, чим вони завинили, що влада категорично обминає їхні проблеми увагою, і запитують: коли тут нарешті зроблять ремонт?

ТЕГИ : Гаряча лінія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат