Десять котелень, придбаних   для бюджетних закладів у кредит, фірма-виробник може забрати

03.10.2014 20:02 РАТУША

Як ми вже повідомляли, у жовтні в Ужгороді збираються встановити дві котельні на дровах для обігрівання дитсадка, що розташований на вул. Добролюбова, а також ЗОШ № 12 і ЗОШ № 15 до початку опалювального сезону. Завдяки цим котельням, як запевняють у мерії, місто знизить споживання газу на 12,5 %.

Почався жовтень й опалювальний сезон уже через неповні два тижні. Проте, як з’ясувалося, безперебійна робота взимку автономних котелень для бюджетних установ — під знаком запитання. Невідомо, наскільки забезпечені наявні котельні альтернативним паливом, чи укладені принаймні відповідні договори на його придбання, а стосовно нових «автономок», то фірма-виробник... погрожує своє устаткування забрати.

Річ у тім, що керівництво Ужгорода досі не розрахувалося за ці автономні котельні, які були придбані для бюджетних закладів у кредит. Місто боргує 1,7 млн. грн. за цей рік і близько 2 млн. грн. треба буде заплатити за наступний. Загальна вартість десяти придбаних котелень близько 6,5 млн. грн. Борг досі не погашено. Холодних днів і ночей дедалі більше.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат