Міських активістів обурює якість дорожнього ремонту

03.10.2014 19:17 РАТУША

Тимчасова міська влада останніми місяцями захоплено декларує проведення ремонтів ужгородських доріг. Насправді ж якість їх часто-густо далека від задовільної.


Ужгородські активісти слідкують за цим і висловлюють свої зауваження, наприклад, щодо недостатнього чищення ямок, стінки яких не обробляються бітумом, а це значить, що покладений у них асфальт невдовзі зникне разом зі снігом...

Нещодавно ужгородські активісти навіть подали заяву до компетентних органів щодо ремонту пл. Шандора Петефі. У ній вони скаржаться безпосередньо на КШЕП.

«Поточний ремонт, який здійснювало комунальне підприємство «Комунальне шляхово-експлуатаційне підприємство» Ужгородської міської ради, проводиться із грубими порушеннями чинного законодавства, технології влаштування асфальтобетонного покриття доріг, недбалим використанням виділених бюджетних коштів, із штучним завищенням обсягів проведених ремонтних робіт та витрачених матеріалів. Сподіваюся, що після штрафів та доган КШЕП буде працювати швидко, якісно і з дотриманням усіх правил та вимог. Наразі їх чекає дуже серйозна перевірка. Прошу всіх небайдужих писати такі заяви, коли вони бачать порушення, або звертатися до мене. Тільки разом ми можемо зупинити розкрадання бюджету», — закликає ужгородський активіст Ференц Бакі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат