Поблизу торгового центру — розплідник антисанітарії й ями з водою

04.07.2014 13:12 РАТУША

До редакції часто телефонують мешканці «нового» мікрорайону Ужгорода, які живуть поряд із торговим центром «Токіо». Люди скаржаться: поблизу гарної новобудови на сьогодні створився практично осередок антисанітарії, до якого немає справи ні комунальним службам міста, ні фірмам, розташованим у будівлі.

Цього тижня на «гарячу лінію» зателефонувала Маргарита Аркадіївна, яка мешкає поблизу. «Позаду за торговим центром був будівельний паркан, він упав, тепер видно купи неприбраного сміття, густі бур’яни, стоїть сморід... Неподалік дитячий садок, куди ходять багато маленьких дітей, вони цим смородом дихають і гуляють поблизу куп зі сміттям. Біля дитячого садка комунальники проводили так звані земляні роботи і, як у нас прийнято, залишили після себе ями, які наповнилися водою...» — поскаржилася ужгородка.

Ми звертаємося до мерії: люди просять від вас елементарного — вивезти сміття від торгового центру, а також ліквідувати розкопування після земляних робіт, про що мовиться практично на кожному виконкомі, адже в даному випадку через безвідповідальність чиновників можуть постраждати діти.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат