Кришки люків   чи «кришка»... в суді?

27.06.2014 12:59 РАТУША

Протягом двох років побутові проблеми мешканців будинків 7 та 7а на вулиці Керченській залишалися невирішеними. За допомогою вони   звернулися до ГО «Самодопомога Закарпаття».

Спочатку активісти організації провели 12 квітня широкомасштабний суботник та прибрали прибудинкові території на вулицях Керченська, Докучаєва та у провулку Університетському. Прибрали сміття та опале листя, пофарбували й відремонтували дитячі майданчики, вуличні лавки, а також вирубали засохлі дерева та обрізали кущі. Комунальним службам залишилося тільки вивезти зібране сміття та зайнятися відкритими люками.

15 квітня було написано звернення до в. о. Ужгородського міського голови Віктора Щадея з проханням вирішити ці проблеми.

23 квітня комунальні служби відзвітували, що вивезли сміття та обрізане гілля дерев. Але, як виявилося, три люки так і не були закриті, а зібране опале листя залишилося на місці.

16 червня юристи ГО «Самодопомога Закарпаття» спрямували адміністративний позов до Закарпатського окружного суду про бездіяльність органів місцевого самоврядування. І, як за помахом чарівної палички, ще до дати, на яку призначено слухання, опале листя з вулиць зникло, а каналізаційні люки обзавелися кришками. Ось така чергова маленька перемога активістів, які вміють користуватися важелями впливу на безвідповідальних чиновників. До суду ми таки підемо — послухати, чим виправдовують свою бездіяльність комунальники. Це неодмінно згодиться нам у наступних «люкових справах».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат