Чому воду в Ужгороді зроблять «золотою»?..

27.06.2014 13:08 РАТУША

До редакції «РІО» телефонує чимало ужгородців через перспективу суттєвого подорожчання води з 1 липня. Люди кажуть, що цього тижня отримали повідомлення від Водоканалу, який повідомляє: згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 13.06.2014 № 662, з 1 липня 2014 р. тариф на водопостачання та водовідведення для всіх споживачів у м. Ужгороді становитиме 11,84 грн./куб.м.


Читачі запитують: чому в державі, де існує єдина ціна на енергоносії (електрику, газ), так відчутно різняться тарифи з водопостачання? До прикладу, в Києві, де зарплати у рази вищі, ніж в Ужгороді, тариф на водопостачання після підвищення лише 3 грн. 49 коп. (у нас 7,54 грн.). Чому Ужгородське відділення Антимонопольного комітету досі не відреагувало на такі розрахунки і доки Водоканал м. Ужгорода буде нахабно витягувати з кишень ужгородців останні кошти? ( Зокрема, це робиться і через шантаж лічильниками, які змушують носити на перевірку, й під цим приводом здирають від населення кошти).

При цьому Водоканал, який виставляє непосильні й невмотивовані тарифи для населення, постійно отримує фінансові преференції від міської влади. І чому саме в Ужгороді, де води завжди було вдосталь, її роблять для населення практично «золотою»?

Коментарі :


30.06.2014 14:24 На жаль

На жаль, в Ужгороді немає ініціативної структури, яка б відображала дійсні інтереси міста на низовому рівні і могла б активізувати мешканців протестувати проти «драконівських» тарифів.
Діючі «активісти» і «люстраційні комітети»   ділять посади, в них є свої замовлення від центрів впливу в Ужгороді та Закарпатті.
Какали ся вони збирати людей за тарифні «копійки».
А ужгородська «громада», то не львівська громада, ніколи ся не збере, бо інертна маса, і буде терпіти. Так що ВОДОКАНАЛ СТАВТЕ Й 20 ГРН., все стерпимо…


28.06.2014 19:05 А

Почему часть Ужгорода живет по графику включения воды??


27.06.2014 14:46 ю

вода дорога, бо, наприклад, з 7-ми моїх сусідів, знаю точно троє мають "ліві труби". Поки таких буде багато, до тих пір нам треба буде і за них платити


27.06.2014 13:57 123

Вы ещё забыли сказать пр отвратительное качество воды


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат