Районний футбол. Огляд-аналіз 10-го туру вищої ліги Виноградівського району

Євген Свищо для riоnews 20.11.2014 20:34 СПОРТ

У дорослих приємно здивували залізничники.
Загальна статистика. Неповний ігровий день був дуже хорошим для господарів, які хоча й показали дуже слабку результативність – 2 голи за поєдинок (при середній за десять турів – 2.71 за гру) та при цьому здобули 100 % залікових очок (при середньому показнику за десять турів – 75.4 %),


Щодо окремих матчів

«Локомотив» показав клас

Головна сенсація дня всієї вищої ліги (серед дорослих та юнаків) відбулась у центральній битві туру дорослої ліги в Королеві. Цей двобій був також найконкурентнішим протистоянням всієї вишки (серед дорослих та юнаків). Найреальнішою мала стати мінімальна перемога гостей. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та фанчиківці спромоглися тільки на один гол від Степана Гевді, вдруге поспіль не забивши на чужому полі більше одного мяча. Як наслідок, підопічні Маряна в цих двох поєдинках (у Дротинцях та Королеві) здобули 0 % залікових очок (при 60 % у всіх своїх пяти гостьових матчах).

Аутсайдер дав бій

Досить несподівано завершився й поєдинок у Чорнотисові, де господарі мали перемагати опонентів із різницею в 2-4 голи. І хоча «Чепа» вчетверте поспіль не змогла забити більше одного мяча, та все ж створила невелику інтригу і втекла від розгрому. Переможні влучні постріли за «Тису» реалізували Мікі Міца та Іван Петричко.

У юнаків добре почувалися гості

Загальна статистика

Неповний ігровий день був хорошим для гостей, які здобули 50 % залікових очок (при середньому показнику за десять турів – 30.7 %) та досягли якісної середньої різниці голів – 0 за поєдинок (при середній за десять турів – (- 1.71) за гру).

Щодо окремих матчів

«Тиса» покалала три

Трохи несподівано завершилась найконкурентніша битва дня юнацької вищої ліги в Чорнотисові, де господарі мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Та «Чепа» втретє поспіль не забила жодного мяча. Як наслідок, у цих трьох поєдинках (проти «Дружби», «Локомотива» та «Тиси») молодь із Чепи здобула 0 % залікових очок (при 23.3 % за всі свої десять поєдинків) та отримали від опонентів 66.7 % розгромів (при 40 % за всі свої десять матчів).

Чергові три для фаворита

Трохи передбачуваніше завершилась центральна битва дня юнацької вищої ліги в Королеві, де гості мали перемагати з різницею в 2 голи. Та фанчиківці, завдяки влучним пострілам Річарда Орбана, Богдана Хомуляка, Себастьяна Рогаля та Жолта Варги, вперше в цьому сезоні забили на виїзді більше трьох мячів. Водночас, земляки Василя Раца продовжили до чотирьох матчів свою виїзну серію, протягом якої вони щоразу забивали не менше трьох голів.

***

Переміщення команд

Кому вгору?

У поточній таблиці, за наслідками 10-го туру, на одне місце вверх піднялись основний склад «Тиси» і «Локомотива» та юнаки «Фанчикова».

Чорнотисівці вдруге увійшли до призової зони, в межах якої провели дві пяті частини цього сезону.

Королівці втретє опинились у верхній половині таблиці, в рамках якої перебували половину поточного чемпіонату.

Фанчиківці вдруге очолили таблицю, на вершині якої знаходились одну пяту частину цього сезону.

Кому вниз?

Головним невдахою став дорослий склад «Дружби», який впав на дві сходинки.

Вербовецькі майстри вдруге вилетіли з призової зони, за межами якої провели трохи менше двох третин поточного чемпіонату. Водночас, «Дружба» втретє перейшла в нижню половину таблиці, в рамках якої перебувала дві пяті частини цього сезону.

Один крок донизу зробили юнаки «Болажа», які вдруге залишили вершину талиці,

за межами якої знаходились одну пяту частину поточної першості.

***

Результати 10-го туру:

«Локомотив» Королево – «Фанчиково» – 2:1 (1:4), «Тиса» Чорнотисово – «Чепа» – 2:1 (3:0), «Дротинці» –«Зірка» Онок та «Болаж» Вилок – «Дружба» Вербовець перенесено на певний термін,

Становище команд після 10-го туру:

Дорослі

«Болаж» Вилок – 23 очка (різниця голів – 29:8)*, «Фанчиково» – 18 (25:10), «Тиса» Чорнотисово – 15 (17:19), «Локомотив» Королево – 15 (14:19), «Дружба» Вербовець – 12 (19:17)*, «Дротинці» – 11 (15:17)*, «Зірка» Онок – 9 (9:27)*, «Чепа» – 6 (16:28),

Юнаки

«Фанчиково» – 27 (39:9), «Болаж» Вилок – 24 (52:10)*, «Дружба» Вербовець – 16 (17:11)*, «Тиса» Чорнотисово – 15 (18:37), «Локомотив» Королево – 10 (17:28), «Зірка» Онок – 9 (20:37)*, «Чепа» – 7 (15:25), «Дротинці» – 4 (16:24)*,

* команди, у яких на гру менше за решту колективів.

Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат