Футбол.. "Говерла" - "Спартакус" - 0:0

21.07.2014 20:32 СПОРТ

Третій спаринг закарпатці провели проти угорського "Спартакуса", який цей сезон розпочинає в вищій угорській лізі. Цей поєдинок став свого роду генеральною репетицією напередодні стартового туру з львівськими "Карпатами".


В Ужгороді було спекотно, тож гра проходила в невисокому темпі. Та й за моментами можна зупинитися на двох.

Спочатку Олег Герасимюк ледь не скористався помилкою оборонців, але в рамку воріт влучити не зміг. А на 23-й хвилині вже нападник угорської команди Бенце Лазар ледь неперекинув Надя, який необачно вийшов за межі карного майданчика, але все обійшлося.

Далі хоч господарі йдомінували в ході гри, проте до завершального удару не доходило. А гості побудували тактику, сподіваючись на конратаки, однак у них вони виходили далеко не ідеальними. Тож мажмо закономірний результат.


«Говерла» (Ужгород) – «Спартакус» (Ніредьхаза, Угорщина) – 0:0

Стадіон «Авангард»

Глядачів – 450


«Говерла»: Надь – Хомін (Пічкур 73), Глушицький (Гегедош 81), Акакпо, Ліма (Даценко 88), Вечурко (Кошман 39, Ателькін 82), Степанюк, Герасимюк (Реплюк 81), Тьяго (Арвеладзе 89), Фещук (Панфілов 77), Шацьких (Кадимян 77).

Запасні: Бабенко, Бонь

Головний тренер – В’ячеслав Грозний


«Спартакус»: Балог (Овсієнко 45) – Шокол (Паталі 46), Рубус (Фодор 71), Поті (Жеші 62), Фанвар, Гушак, Шпіцмюлллер (Бафзат 46), Шандор, Пекар, Паколіц, Лазар.

Головний тренер – Йожеф Чабі

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат