Ужгородець притягує до відповідальності Щадея (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)

admin 29.09.2014 12:13 РАТУША

Ужгородець Микола Журавльов подав ряд позовів до суду на неправомірні дії Ужгородської міської ради адже та не реагує на законі вимоги громадян

Ужгородець Микола Журавльов подав ряд позовів до суду на неправомірні дії Ужгородської міської ради адже та не реагує на законі вимоги громадян, хоча правоохоронні органи виявили грубі порушення під час перевірки за скаргами Журавльова. У цих порушеннях громадянин звинувачує особисто в.о. Ужгородського міського голови Віктора Щадея.

Так прокуратура міста Ужгорода під час прокурорської перевірки   (прокурорського реагування   на звернення громадян) виявила низку Законодавчих порушень у нормативно – правових актах: Закону України „ Про звернення громадян ”,Земельного кодексу України   та інших процесуальних норм, які регулюють відносини в сфері розгляду (клопотань) громадян про виділення їм земельної ділянок але це не в плинуло на відповідача і не дало позитивного результату. Всі   письмові звернення (заяви, скарги) направлялись на розгляд в зворотньому напрямку до посадових осіб Ужгородської міської ради і розписувались на посадових осіб структурного підрозділу – виконавчого комітету, які знову зловживали службовим становищем та халатно ставились до письмових вимог вищевказаних високо посадових Державних керівників України , тобто   рішень не приймали і не надавали відповіді про хід (просування) і розгляд   звернення.

Відповідачі відповідно до процедури Земельного кодексу у 30   денний термін повинні були розглянути   заяву на сесії Ужгородської   міської Ради   та ухвалити рішення чи спростувати і відповідно надати обґрунтовану письмову відповідь у відмові чи у задоволенні потреб, визначених у заяві чого зроблено не було, тобто відкрите самоусунення від виконання організаційно – розпорядчих   та   Адміністративно – господарських функціональних обов’язків покладених на Державного посадовця ( службовця) Ужгородської міської ради .

Із-за цієї не справедливості, бездіяльності і самоусунення від належного виконання функціональних обов’язків посадовими особами Ужгородської міської ради та підпорядкований виконавчий комітет   не виконав покладених на них обов’язків Державою.

Прикро, але такий негативний стан справ, виходить за межі закону України і   підриває довіру населення України до органів місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування міста Ужгорода та в загалом Держави , ганьбить і принижує престиж посадових осіб органів місцевої влади у вираженні грубого порушення Конституційних прав громадян честі і гідності в праві користуватись природними об’єктами які Держава гарантує в основному законі України – Конституції України .

Микола Журавльов обіцяє, що доведе розпочату справу до кінця і заставить чиновників міськради відповісти згідно закону.

trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат