Круїзи на лайнері від туроператора Cruise-life.pro

14.05.2021 14:18 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Cruise-life.pro - туроператор з морських круїзів запрошує всіх бажаючих отримати незабутні враження і насолодитися турами на круїзному лайнері. Ми спеціалізуємося на морських круїзах і пропонуємо маршрути по всьому світу - круїзи по Європі та Середземному морю, круїзи по круиз по карибскому морю та Персидському заливу, Норвезькі Фіорди та трансатлантичні маршрути. Ми переконані, що морські круїзи не залишать вас байдужими, адже круїзи це комфортний відпочинок на лайнері, високий рівень сервісу, екскурсійні програми в порту, можливість побачити нові країни.

Чому туристи одного разу побувавши в круїзі знову повертаються в круїз.

Морські круїзи - це різноманітний відпочинок

Круїзи на лайнері - це різноманітний відпочинок, можливість поєднати екскурсійний відпочинок, побачити нові міста і країни, і в той же час насолодитися спокійним або активним відпочинком на круїзному лайнері. Розваг на лайнері предостатньо, для активних туристів - спортивні ігри, віндсерфінг, гольф. Для відпочинку з дітьми - ігрові клуби, аніматори, дитяче харчування. Для любителів релаксу - відпочинок біля басейну, СПА процедури, прогулянки по палубах, бари і навіть бібліотеки.

Вишукана кухня

Вишукана кухня. Круїзні компанії змагаються навперебій запрошуючи іменитих кухарів:

  • Oceania Cruises співпрацює з відомими шеф кухарями Фарідом Оудіром і французьким кухарів Жаком Пепаном, який проводив майстер класи в круїзі;
  • Кертіс Стоун шеф кухар і власник ресторану Мод в Беверлі Хіллз співпрацював з круїзної компанією Princess Cruises;
  • Ресторан Джеймі Олівера - Jamie's Italian представлений на лайнері Quantum of the Seas, круїзного холдингу Royal Caribbean. Відмінною особливістю кухні є - простота подачі і свіжі продукти;
  • Італійський шеф-кухар Бруно Барбьері, удостоєний 7 зірок Мішлен створив унікальне меню на борту Costa Cruises.

Маршрути на будь-який смак

Різноманітні маршрути. На сайті cruise-life.pro ви знайдете більше 18000 маршрутів. Це і круїзи по Середземному морю, де за один круїз ви можете відвідати Італію, Іспанію, Францію. Круїзи по Середземному морю дуже популярні серед туристів, особливо якщо ви в круїзі вперше. По-перше це пов'язано зі зручним авіаперельотом. Прямі рейси з Києва в європейськими країни, а також скасування візового режиму - зробило круїзи до Європи найпопулярнішими серед українців. Бувалі туристи обирають більш тривалі маршрути - трансатлантичні круїзи, круїзи по Карибському басейну, Круїзи по Австралії і Океанії, і навіть експедиційні маршрути на Аляску.

Розваги на лайнері

Розваги на круїзному лайнері також різноманітні, як і кухня. Все, щоб здивувати пасажира.

Це і стіни для скелелазіння, дегустація вин, кулінарні майстер класи, аквапарки, віндсерфінг. Спокійний відпочинок біля басейну або СПА процедури. Вечірні бродвейські шоу і програми, льодовий каток і анімація. Для молоді - бари, дискотеки і тематичні вечірки.

Морські круїзи - це відпочинок для всієї родини

Морські круїзи - це відпочинок для всієї родини. Ходять чутки, що в круїз з дітьми - це клопітно і складно, але ми спростовуємо це. На круїзному лайнері створені всі умови для комфортного перебування з дітьми (є обмеження за віком, від 6 міс). Для дітей все передбачено на лайнері - дитяче харчування в ресторані, анімація, ігрові кімнати, няні.

Ми впевнені, що круїз на лайнері - це прекрасна можливість подивитися світ, побачити нові країни і міста, насолодитися атмосферою круїзного лайнера і отримати масу нових вражень.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат