Особенности раскрутки сайтов

08.10.2019 13:14 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Послуга розкрутки сайту дає можливість вивести ресурси в ТОП запросів на сторінки пошукових служб.

Компанія Bevisible пропонує послуги по просуванню веб-сайту у пошукових системах. Кваліфіковані спеціалісти в короткий час проаналізують ресурс і підберуть оптимальні методи для його просування. Проведені заходи та оптимізація сайтів від Бівізібл - це гарантована можливість успішного розвитку бізнесу на фоні збільшення обсягу продажу. Продуктивні послуги з організації сайтів дають можливість досягти тривалого результату та залучити клієнтів для покупок.

Основні етапи

Спочатку фахівцями проводиться аналіз сайту на загальну видимість сайту, як по високочастотним запитам, так і по середньо- і низькочастотним. Далі виконується:

  • Аналіз конкурентів і лідерів конкретного ринку. Це дозволить зрозуміти, що потрібно буде змінити.
  • Аналіз структури сайтів-лідерів.
  • Визначення запитів, під які потрібно провести оптимізацію.
  • Після проведення аналізу сайту про необхідність глобальних змін спеціаліст інформує замовника заздалегідь. Це дозволяє йому скоригувати бюджет.

Важливим етапом просування сайту є складання списку ключових слів, які відображають тематику сайту. Саме по ним буде виконуватися просування. Далі продумується структуру сайту. Зміни в неї вносяться з метою зробити ресурс зручним для відвідувачів. Користувач повинен потрапляти на потрібну сторінку не більше ніж за два кліка. Повинні бути обов'язково передбачені розділи і можливість використання фільтрів. Після доопрацювання структури сайту, проводяться роботи з метою пов'язати між собою всі елементи. Для цього виконується перелінківка.

Для того, щоб сайт став привабливим не тільки для користувачів, а також для пошукових боті треба провести деякі технічні доопрацювання. Зокрема налаштувати грамотно title і description. В них міститься короткий опис та основні ключі в зрозумілій для пошукача формі. Також треба відкорегувати URL, тобто привести адресу сторінки в зрозумілий вид. Обов’язково створюється на цьому етапі карта XML, в якій вказуються сторінки для індексації. Для підвищення унікальність ресурсу треба усунути дублі при їх наявності. Подбати потрібно про збільшення швидкості завантаження сторінок сайту.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат