З підозрою на коронавірус директор ужгородського «Водоканалу» - він міг заразити депутатів та мера

09.04.2020 15:41 ПОДІЇ

Коронавірус виявили у директора КП «Водоканал» Станіслава Карташова. Станіслав Карташов зробив два тести, один з них підтвердив захворювання. Найближчим часом буде зроблено ще третій тест.

Перед цим посадовець контактував із багатьма чиновниками у тому числі і мером міста Андріївим.

Зокрема 7 квітня він брав участь в засіданні бюджетної комісії міськради на якій був присутній мер Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Василь Гомонай та 6 депутатів: Віталій Готра, Сергій Фрінт, Анатолій Ковальський, Юрій Мандич, Володимир Химинець та Віктор Щадей. На комісії також були головні лікарі ужгородських лікарень. До речі, в цей час у міськраді відбувається позачергова сесія Ужгородської міської ради і цілком імовірно, що хтось із присутніх може бути зараженим вірусом COVID-19.

Журналіст Віталій Глагола спілкувався із Станіславом Карташовим із приводу позитивного тесту на COVID-19. Він звернувся до медиків сам після того, як в однієї із працівниць адміністрації водоканалу експрес-тест показав позитивний результат на коронавірус, бо контактував із нею.

Наразі, жодних симптомів хвороби у Станіслава немає, почуває себе добре. Також він згідно протоколу передав список осіб із якими близько контактував.

* * *

Перший випадок захворювання на коронавірус виявлено у Виноградові. Це жінка 1992 року народження. У неї 2-річна дитина. Жінка перебуває під наглядом лікарів

У Великому Бичкові Рахівського району COVID-19 виявили у лікаря великобичківської лікарні Божука та його доньки. В обидвох діагноз підтверджено лабораторно.

У Іршавській районній лікарні, де виявили коронавірус у завідуючого поліклінічного відділення понад 100 чоловік медперсоналу відправили на самоізоляцію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат